Πέθανε η “βασίλισσα του mommy blogging” Χέδερ Άρμστρονγκ σε ηλικία 47 ετών

Πέθανε η “βασίλισσα του mommy blogging” Χέδερ Άρμστρονγκ σε ηλικία 47 ετών
Heather Armstrong Peter Ashdown via AP

Η διάσημη μπλόγκερ Χέδερ Άρμστρονγκ άφησε την τελευταία της πνοή σε ηλικία 47 ετών. Έγινε γνωστή μέσα από τον λογαριασμό της "Dooce".

Η “βασίλισσα του mommy blogging”, Χέδερ Άρμστρονγκ (Heather Armstrong), η οποία περιέγραφε την καθημερινότητά της ως μητέρα αλλά και τη “μάχη” που έδινε με την κατάθλιψη και τον αλκοολισμό στον ιστότοπό της Dooce.com και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, πέθανε σε ηλικία 47 ετών.

“Η Άρμστρονγκ αυτοκτόνησε” δήλωσε ο φίλος της, Πιτ Άσνταουν, στο Associated Press, λέγοντας ότι τη βρήκε το βράδυ της Τρίτης (9/5) στο σπίτι τους στο Σολτ Λέικ Σίτι.

Η Άρμστρονγκ ήταν από τις πιο επιτυχημένες μπλόγκερ, με το Dooce να μετρά περισσότερους από 8 εκατομμύρια επισκέπτες το μήνα, στο απόγειό του, το 2009. Στις δημοσιεύσεις της γυναίκες από όλον τον κόσμο μπορούσαν να ταυτιστούν με τις δυσκολίες και τα προβλήματα που επιφυλλάσσει η μητρότητα.

Η ίδια είχε συμπεριληφθεί στον ετήσιο κατάλογο του Forbes με τις 30 γυναίκες με τη μεγαλύτερη επιρροή στα μέσα ενημέρωσης ενώ είχε εμφανιστεί και στην Όπρα.

Το 2012, η Άρμστρονγκ πήρε διαζύγιο από τον σύζυγό της και λίγο καιρό μετά άρχισε να βγαίνει με τον πρώην υποψήφιο γερουσιαστή των ΗΠΑ, Ashdown.

Σταδιακά, όμως, άρχισε να χάνει μεγάλη μερίδα των followers της, καθώς οι δημοσιεύσεις της για την εγκυμοσύνη, τον θηλασμό, την τηλεργασία και σχεδόν τα πάντα, συνοδεύονταν με κατάρες. Πολλοί από τους επικριτές της ξεκίνησαν να την κατηγορούν για “κακή ανατροφή των παιδιών της”.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα