Ποιοι διάσημοι έχουν εκ γενετής κάποια παραμόρφωση που κρύβουν;

default image

Και οι διασημότητες είναι άνθρωποι και έχουν και αυτοί τα... κουσούρια τους (Pics)

To NEWS247 σε συνεργασία με το InVitroMagazine σας παρουσιάζει παραμορφώσεις διασήμων.

Πολλές φορές όσο απλόχερα και εάν η φύση χαρίσει ομορφιά σε κάποιον, κάπου θα «παίξει το ύπουλο παιχνίδι» της και θα του δώσει και ένα ψεγάδι. Το DNA συχνά πυκνά δημιουργεί περίεργες καταστάσεις.

Για παράδειγμα ο ηθοποιός Άντι Γκαρσία, έχει μια βαθιά ουλή στον αριστερό του ώμο. Ένα δίδυμο αδελφάκι του που δεν μεγάλωσε σχηματίστηκε σε μέγεθος μπάλας του τένις και σφηνώθηκε στον ώμο του. Η ουλή του θυμίζει τον αδερφό που δεν έζησε…

 

Το super model, Karolina Kurkova, και αγγελάκι της victoria secret, που στο πέρασμα της σπάνε οι λαιμοί των ανδρών όπως γυρνούν να την κοιτάξουν, δεν έχει ομφαλό. Ναι καλά διαβάστε, δεν υπάρχει τρύπα στο σημείο του ομφαλού της. Στις φωτογραφίες μάλιστα για τα περιοδικά οι γραφίστες δημιουργούν τρύπα.

 

Η Χάλι Μπέρυ, η ηθοποιός με το υπέροχο πρόσωπο και κορμί, έχει ένα κουσούρι που κρατάει με ευκολία κρυφό. Έχει 6 δάχτυλα στο πόδι της. Τα παπούτσια καλύπτουν αυτό που η ίδια έχει πει ότι δεν θα ήθελε να έχει. Το ίδιο συμβαίνει και με την ηθοποιό Κέιτ Χάτσον.

 

Οι Lily Allen, η Tilda Swinton, και ο Mark Wahlberg έχουν 3 θηλές στο στήθος και όχι 2. Πάντως το ρεκόρ το σπάει ο τραγουδιστής των one direction, Harry Styles που έχει 4 (!!!) θηλές.

Διαβάστε ακόμη στο InVitroMagazine:

Παιδιά- gay κατά παραγγελία, από γονείς που το επιθυμούν

Φωτογραφίες – σοκ που θα σας βοηθήσουν να κόψετε το τσιγάρο

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα