Πώς είναι το δεύτερο πιο ακριβό σπίτι στην ιστορία των ακινήτων των ΗΠΑ που ανήκει στους Jay Z και Beyoncé

Πώς είναι το δεύτερο πιο ακριβό σπίτι στην ιστορία των ακινήτων των ΗΠΑ που ανήκει στους Jay Z και Beyoncé
H περιουσία των Jay Z και Beyonce ξεπερνά τα 3.000.000.0000 δολάρια. Photo by Evan Agostini/Invision/AP, File

Για την τελευταία προσθήκη στη λίστα με τα ακίνητα τους, οι Jay Z και Beyoncé έδωσαν το ποσό των 200.000.000 δολαρίων, cash. Το πιο ακριβό ακίνητο παραμένει ένα -ας πούμε- διαμέρισμα στη Νέα Υόρκη. Δείτε τα και τα δύο.

Yπάρχουν συγκεκριμένοι λόγοι που ο Jay Z και η Beyoncé αναφέρονται ως ‘power couple’. Πέραν των αμέτρητων διακρίσεων και ρεκόρ στη μουσική σκηνή, ασχολούνται και με πάρα πολλά άλλα που αποδίδουν κέρδη.

Αν ενώσουν τις περιουσίες τους, ξεπερνούν τα 3.000.000.000 δολάρια, με την Beyoncé να φέρεται να έλαβε 24.000.000 δολάρια τον περασμένο Φλεβάρη, για να εμφανιστεί για μια ώρα στο opening του ξενοδοχείου Atlantis The Royal, στο Ντουμπάι.

Οι επιχειρηματικές δραστηριότητες του ζευγαριού είναι πάρα πολλές. Στη λίστα ανήκουν και τα κτηματομεσιτικά.

Από το 2008 μέχρι σήμερα έχουν αγοράσει, ανακαινίσει και πουλήσει -σε πολύ υψηλότερες τιμές από αυτές της αγοράς- σπίτια στη New York City, το Μiami Beach, τη Νέα Ορλεάνη, τα Χάμπτονς (γνωστά και ως “παράδεισος της Νέας Υόρκης για τους ζάμπλουτους”) και το Bel Air του Λος Άντζελες.

Η τελευταία προσθήκη είναι έπαυλη στo Malibu της Καλιφόρνια.

Όχι μόνο έδωσαν το ποσό ρεκόρ των 200.000.000 δολαρίων στον συλλέκτη τέχνης και κληρονόμο των δημιουργών του “Ατίθασα Νιάτα” και του “Τόλμη και Γοητεία”, William Bell ο οποίος ‘έχτισε’ -σε μια δεκαετία- το ακίνητο, αλλά πλήρωσαν με μετρητά.

Έτσι, ‘έσπασαν’ το προηγούμενο ρεκόρ της περιοχής που ήταν τα 117.000.000 δολ.

Ας ρίξουμε μια ματιά στο νέο σπίτι των εκ των πιο πλούσιων καλλιτεχνών του πλανήτη, που εκτείνεται σε 2.787 τετραγωνικά μέτρα.

Το ακίνητο που μόλις είδατε είναι στο Νο2 των ιστορικών σχετικών deals, μετά το -ας πούμε- διαμέρισμα που αγόρασε ο δισεκατομμυριούχος Ken Griffin στη Νέα Υόρκη, για 238.000.000 δολ. O CEO και ιδρυτής της Citadel (κολοσσός διαχείρισης hedge funds -ασχολείται με περιουσιακά στοιχεία 59 δισεκατομμυρίων δολαρίων) κρατάει τα ρεκόρ σε Σικάγο, Μαϊάμι και Λονδίνο.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα