Πούμπουρας: “Υπήρχαν διαστήματα που ήθελα να πεθάνω. Έπινα στις 11 το πρωί”

Πούμπουρας: “Υπήρχαν διαστήματα που ήθελα να πεθάνω. Έπινα στις 11 το πρωί”
Ο Σάββας Πούμπουρας στα Μεσάνυχτα Youtube

Ο γνωστός παρουσιαστής μίλησε στα "Μεσάνυχτα" για τη μάχη με την κατάθλιψη, το πρόβλημα που αντιμετώπιζε με το αλκοόλ και τη μικρή του κόρη.

Στην εκπομπή “Μεσάνυχτα” της Ελεονώρας Μελέτη στον Alpha, βρέθηκε καλεσμένος ο γνωστός παρουσιαστής Σάββας Πούμπουρας το βράδυ της Δευτέρας (06/07).

Ο Σάββας Πούμπουρας αναφέρθηκε στη δύσκολη περίοδο που πέρασε πριν από μερικά χρόνια, όταν είχε ήδη μπει στην τηλεόραση. Όπως ανέφερε, η πίεση του να είσαι αρεστός σε όλους, οι αρνητικές κριτικές που δέχτηκε και το κυνήγι της δημοσιότητας και των χρημάτων, τον είχαν επηρεάσει σημαντικά. 

Ο γνωστός παρουσιαστής μίλησε για την κατάθλιψη εκείνης της περιόδου, αλλά και το πρόβλημα αλκοολισμού που αντιμετώπιζε:

“Για τα πάντα ρίχνω φταίξιμο πρώτα στον εαυτό μου. Τότε, δεν ήμουν δουλεμένος με αυτά. Θυμάμαι έπεφτα το βράδυ για ύπνο και είχα ενοχές και τύψεις. Έλεγα το πρωί να μην ξυπνήσω, γιατί ξύπναγα σκ@τ@. Υπήρχαν διαστήματα που έλεγα “θέλω να πεθάνω. Μπορώ να μην ξυπνήσω το πρωί; Δεν θέλω να ξυπνήσω. Δεν θέλω να ξυπνάω έτσι”. 

Η Αρετή όταν τα πρωτοφτιάξαμε είχε ανοίξει την κατάψυξη και είχε βρει μπουκάλια αλκοόλ.  Έπινα κατά τις 11 με 11:30 το πρωί ένα ποτήρι αλκοόλ παγωμένο για να ξεφύγω από όλο αυτό το άγχος. Για να ξεχάσω αυτή τη βαβούρα, έπινα ποτό. Έπινα πολύ. Και βράδυ και ένα διάστημα και το πρωί. Δεν ήθελα να σκέφτομαι. Νιώθεις ότι είσαι ήρεμος, αλλά δεν είσαι συνειδητά. Όταν η Αρετή βρήκε τα μπουκάλια τα πετάξαμε. Πριν την Αρετή το πρόβλημα ήταν χειρότερο. Έπινα πολύ, γιατί πίναμε και στα μπαρ το βράδυ. Τώρα δεν πίνω, ένα -δυο ποτά τον μήνα”.

Ο γνωστός παρουσιαστής αναφέρθηκε, επίσης, και στο πρώτο του παιδί, την κόρη που απέκτησαν με τη σύντροφό του, Αρετή Θεοχαρίδη, πριν από λίγο καιρό, λέγοντας:

“Όταν είδα πρώτη φορά την κόρη μου δάκρυσα. Όταν την είδα δεν σκεφτόμουν τίποτα. Ένιωσα όπως όταν βλέπεις ένα ηλιοβασίλεμα. Ήταν ακριβώς όπως την είχα φανταστεί”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα