Πρεσβευτής Ελληνικών Σπουδών στην Αυστραλία ο Νίκος Κουρκούλης

Πρεσβευτής Ελληνικών Σπουδών στην Αυστραλία ο Νίκος Κουρκούλης

Ο γνωστός καλλιτέχνης άνοιξε τα φτερά του και πλέον ζει στην Αυστραλία, όπου εκτός από τις εμφανίσεις του ως τραγουδιστή, έχει αναλάβει κι έναν νέο ρόλο

Έναν νέο ρόλο αναλαμβάνει ο αγαπημένος τραγουδιστής Νίκος Κουρκούλης, ο οποίος το τελευταίο διάστημα ζει με την οικογένειά του στην Αυστραλία.

Ο Νίκος Κουρκούλης είναι πλέον πρεσβευτής της ελληνικής γλώσσας στο πρώτο αντίστοιχο πρόγραμμα του Πανεπιστημίου του Ντάργουιν.

Όπως ο ίδιος λέει, οι κάτοικοι του Ντάργουιν όπου ζει με τη σύζυγό του και τα δύο τους παιδιά, έχουν κάνει τα πάντα, για να νιώσουν ευπρόσδεκτοι και ως εκ τούτου, θέλησε κι εκείνος με τη σειρά του, να προσφέρει κάτι, με το οποίο έχει ήδη παθιαστεί.

Η είδηση πως η Κέλλυ Κελεκίδου και ο Νίκος Κουρκούλης μαζί με το γιο τους, Θάνο-Ραφαήλ, αποφάσισαν να φύγουν μόνιμα για την Αυστραλία έπεσε περίπου σαν κεραυνός εν αιθρία πέρσι το καλοκαίρι. Και πράγματι, το Σεπτέμβριο που μας πέρασε η εγκυμονούσα στο δεύτερο παιδί της Κέλλυ και ο Νίκος Κουρκούλης μαζί με το γιο τους και τη μικρότερη αδελφή της Κέλλυς, Μαρίνα (make-up artist, η οποία τα τελευταία χρόνια επιμελείται το μακιγιάζ και τα μαλλιά της Κέλλυς), μπήκαν στο αεροπλάνο και ξεκίνησαν για μια νέα ζωή στο Ντάργουιν της Αυστραλίας.

Πολλοί θεώρησαν πως το ζευγάρι έφυγε λόγω της οικονομικής κρίσης στην Ελλάδα, κάτι που δεν ισχύει, καθώς και οι δυο τους είχαν δουλειά και γεμάτο πρόγραμμα εμφανίσεων όταν το αποφάσισαν. Ούτε έχουν συγγενείς στην Αυστραλία, όπως κάποιος θα μπορούσε εύλογα να φανταστεί.

Ο Νίκος, όμως, από καιρό συζητούσε για ένα νέο επιχειρηματικό άνοιγμα που ήθελε να κάνει στο εξωτερικό επιλέγοντας το συγκεκριμένο μέρος, καθώς εκεί βρίσκονταν άνθρωποι που είχε γνωρίσει από επαγγελματικά ταξίδια για εμφανίσεις στην Αυστραλία, με τους οποίους είχε αποκτήσει φιλική σχέση και σκεφτόταν να συνεργαστεί.

(Με πληροφορίες από την εφημερίδα "Νέος Κόσμος" και people)

SHARE: