Ψωμιάδης σε Πάολα για Καζαντζίδη: 'Τι πίνεις κορίτσι μου;'

Ψωμιάδης σε Πάολα για Καζαντζίδη: 'Τι πίνεις κορίτσι μου;'

'Να ακούνε κάποιες τραγουδίστριες που κάνουν καριέρα ξεβράκωτες' σημείωσε ο πρώην Περιφερειάρχης που χαρακτήρισε τον Στέλιο Καζαντζίδη "Μέγα Αλέξανδρο του ελληνικού τραγουδιού" (vid)

Έντονη συζήτηση προκάλεσε τις τελευταίες ημέρες στα social media η δήλωση της Πάολα πως ο Στέλιος Καζαντζίδης "εκμεταλλευόταν τον πόνο και την μετανάστευση". Τον λαϊκό τραγουδιστή κλήθηκε να υπερασπιστεί ο πρώην Περιφερειάρχης Θεσσαλονίκης Παναγιώτης Ψωμιάδης απαντώντας στην τραγουδίστρια.

"Δηλώσεις με σπασμένα φρένα. Θα την έλεγα αν την είχα απέναντί μου τι ήπιες κορίτσι μου;" ανέφερε συγκεκριμένα ο κ. Ψωμιάδης στην εκπομπή 'Όλα Καλά' του Makedonia TV. "Ο Στέλιος Καζαντζίδης ήταν ο Μέγα Αλέξανδρος του ελληνικού τραγουδιού. Τραγούδησε για τη ρωμιοσύνη" πρόσθεσε και σχολίασε πως "μηδενίζοντας την εποχή εκείνη είναι σαν να μηδενίζεις τους μεγάλους τραγουδιστές της εποχής εκείνης". Ωστόσο, ο κ. Ψωμιάδης δήλωσε μεγάλος φαν της Πάολα αυτό τον καιρό.

"Πρέπει να το ακούνε κάποιες τραγουδίστριες που κάνουν καριέρα ξεβράκωτες" είπε επιπλέον για το θέμα ο πρώην πολιτευτής της Νέας Δημοκρατίας. Δείτε το σχετικό βίντεο:

"Ο Καζαντζίδης, που είναι η μεγαλύτερη φωνή από όλες, τραγουδούσε 40 τραγούδια για τον πόνο και άλλα τόσα για τη μετανάστευση. Δεν αρκούσε να πει δυο-τρία για το κάθε θέμα; Άρα, ζητούσε και του έγραφαν τραγούδια γι' αυτά. Άρα τα εκμεταλλευόταν. Έκανε κατάχρηση στον πόνο, στην απονιά, στην αδικία. Ο Μανώλης Αγγελόπουλος δεν το έκανε ποτέ αυτό. Μακάρι να τον είχα γνωρίσει. Οι παλιοί μετρ στα μαγαζιά που τραγουδούσα και η μητέρα μου, μου λένε ότι του μοιάζω πολύ" είχε δηλώσει συγκεκριμένα στην κυριακάτικη Real News η τραγουδίστρια.

SHARE: