Ρεκόρ θεαματικότητας για την Στόρμι στα "60 λεπτά"

Στιγμιότυπο από τη συνέντευξη της Στόρμι Ντάνιελς στην εκπομπή του CBS "60 λεπτά"
Στιγμιότυπο από τη συνέντευξη της Στόρμι Ντάνιελς στην εκπομπή του CBS "60 λεπτά" AP

22,1 εκατομμύρια θεατές παρακολούθησαν όσα είχε να πει η πορνοστάρ για την ερωτική σχέση της με τον Αμερικανό Πρόεδρο Τραμπ

Η ιστορική εκπομπή του CBS «60 λεπτά» δείχνει ότι ξέρει ακόμα πώς να κερδίζει το κοινό και να αφήνει πίσω της τους ανταγωνιστές. Η εκπομπή που διανύει τον 50ο χρόνο προβολής της κατάφερε να κυριαρχήσει στις θεαματικότητες με τη συνέντευξη της πορνοστάρ που ισχυρίζεται ότι είχε σχέση με τον Αμερικανό Πρόεδρο Τραμπ.

Η συνέντευξη με την Στόρμι Ντάνιελς χτύπησε υψηλό θεαματικότητας εβδομάδας, καθώς την παρακολούθησαν 22,1 εκατομμύρια θεατές.

Ο αριθμός αυτός είναι ο διπλάσιος από τον μέσο όρο της εκπομπής αυτή τη χρονιά που δεν ξεπερνά τους 11 εκατομμύρια θεατές. Μάλιστα, αυτά τα ποσοστά τηλεθέασης είναι τα υψηλότερα για την εκπομπή από το 2008, όταν 25 εκατομμύρια θεατές περίπου είχαν παρακολουθήσει τον τότε νεοεκλεγέντα Πρόεδρο Μπαράκ Ομπάμα και τη σύζυγό του Μισέλ.

Οι αρμόδιοι του τηλεοπτικού δικτύου φρόντισαν πάντως να προβάλλουν την εκπομπή μετά από δημοφιλή αγώνα μπάσκετ, δημιουργώντας έτσι όλες τις προϋποθέσεις για υψηλή τηλεθέαση.

Δείτε αποσπάσματα της συνέντευξης:

Πηγή: 

ΑΠΕ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Στόρμι Ντάνιελς: Απείλησαν να με σκοτώσουν αν μιλήσω για τη σχέση μου με τον Τραμπ

Η Στόρμι Ντάνιελς απειλεί τον Τραμπ με αποκάλυψη Sex Tape

ΗΠΑ: Ακόμη ένα μοντέλο υποστηρίζει ότι διατηρούσε σχέση με τον Τραμπ

SHARE:

24Media Network