Ρίκα Διαλυνά: “Η Σάρον Τέιτ μου ζήτησε να μείνω σπίτι της το βράδυ που την έσφαξαν”

Ρίκα Διαλυνά: “Η Σάρον Τέιτ μου ζήτησε να μείνω σπίτι της το βράδυ που την έσφαξαν”

Μια φοβερή και άκρως ανατριχιαστική αποκάλυψη έκανε η ηθοποιός Ρίκα Διαλυνά σε συνέντευξή της, σχετικά με τη φιλία της με τη Σάρον Τέιτ και το πώς γλίτωσε τα χειρότερα.

Η γνωστή ηθοποιός Ρίκα Διαλυνά βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Dot. και μίλησε για τη ζωή της, για την ηλικία της, αλλά και για τη στενή σχέση που είχε με τη Σάρον Τέιτ, την Αμερικανίδα ηθοποιό και μοντέλο και σύζυγο του Ρομάν Πολάνσκι, που δολοφονήθηκε στο σπίτι της στις 9 Αυγούστου του 1969, ενώ κυοφορούσε το 8 μηνών παιδί της.

“Με τη Σάρον Τέιτ ήμασταν πάρα πολύ φίλες. Για να δείτε τι είναι οι συμπτώσεις, όταν είναι να σωθεί κάποιος, σώζεται. Κάναμε παρέα από το Λονδίνο, μετά στη Νέα Υόρκη και μετά πήγα στο Χόλυγουντ και αυτή έλειπε. Όταν εγώ αποφάσισα να φύγω, είχα δώσει το σπίτι μου και θα έφευγα την άλλη μέρα. Τη συναντάω στο δρόμο, χαρές, αγκαλιές. Της λέω “φεύγω αύριο” και μου λέει “αποκλείεται, δεν θα φύγεις, θα μείνεις εδώ”. Της λέω “το έχω δώσει το σπίτι και φεύγω αύριο”. “Θα έρθεις να μείνεις σε μένα” μου λέει, “μα δεν μπορώ” της λέω. “Θα μου κάνεις αυτή τη χάρη”, μου λέει. Της λέω “δεν μπορώ, αποκλείεται”. Και ήταν η βραδιά που τη σφάξανε. Ήταν ανατριχιαστικό.”

Προσθέτοντας:

“Ήταν ένα εξαίρετο πλάσμα. Εξαίρετο. Όλα είναι τυχερά, αν ζήσεις, αν δεν ζήσεις, αν πεθάνεις, αν δεν πεθάνεις, όλα είναι τυχερά”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα