Ροζ μάχη: Ο Βράνιες “δίνει” ερωτικά SMS και γυμνά της Καρλέουσα

Ροζ μάχη: Ο Βράνιες “δίνει” ερωτικά SMS και γυμνά της Καρλέουσα

Σε... μάχη χαρακωμάτων μακράς διαρκείας εξελίσσεται η κόντρα του ποδοσφαιριστή Όγκνιεν Βράνιες με την τραγουδίστρια Γελένα Καρλέουσα

Σερβική ιστοσελίδα φέρνει στο φως ένα μήνυμα της Σέρβας τραγουδίστριας προς τον Βόσνιο αμυντικό έπειτα από ταξίδι που είχαν κάνει οι δυο τους στην Ελλάδα τον Σεπτέμβριο του 2017.

Τότε είχαν επισκεφθεί και την Ακρόπολη.

Σύμφωνα με τα όσα ισχυρίζεται ο πρώην παίκτης της ΑΕΚ, η τραγουδίστρια που είναι παντρεμένη με τον συνάδελφό του, Ντούσκο Τόσιτς είχε δεσμό μαζί του.

“Πόσο σε θέλω τώρα. Πόσο παθιασμένα. Πως θα πάρω{…} …σου τώρα; Το θέλω αμέσως {…} και μετά θα σε αφήσω να ξεκουραστείς. {…} Τότε θα είμαι πολύ ανώμαλη στο σπίτι και θα ουρλιάζω. Και μετά θέλω να με καβαλήσεις σαν να είμαι πραγματική {…}”, έγραφε στο μήνυμά της μεταξύ άλλων η τραγουδίστρια προς τον ποδοσφαιριστή, όπως τουλάχιστον ισχυρίζεται ο ίδιος.

 

Θυμίζουμε πως πριν λίγες μέρες ο πρώην παίκτης της ΑΕΚ δημοσιοποίησε τη “σχέση” τους. Η τραγουδίστρια διέψευσε οποιαδήποτε ερωτική σχέση μαζί του, χαρακτηρίζοντάς τον “σκουλήκι” και λέγοντας πως εκείνος την παρακαλούσε να συνευρεθούν, έκλαιγε και της έστελνε γυμνές φωτογραφίες του.

“Η Γέλενα και εγώ γνωριστήκαμε στο instagram δύο χρόνια πριν και έκτοτε άρχισαν όλα. Γι’ αυτό το διάστημα βιώσαμε όλες τις εμπειρίες από ταξίδια, επισκέψεις στην Αθήνα και σε άλλα μέρη αλλά και στο σπίτι της ακόμα” ανέφερε ο Βράνιες.

“Όλα αυτά τα πράγματα τα έκανες για να με τιμωρήσεις επειδή δεν ήθελα να είμαι μαζί σου. Με απείλησε για το τίποτα και ήθελες να με σκοτώσεις” ήταν το σχόλιο της Καρλέουσα.

Εντωμεταξύ το το περιοδικό Kurir δημοσίευσε γυμνές φωτογραφίες της 40χρονης Γέλενα, σε βιντεοκλήση με τον Βράνιες, τις οποίες ανέκτησε από τον ίδιο.

 

Το ερωτικό σκάνδαλο φέρνει τον Βράνιες τώρα στην πόρτα της εξόδου της Άντερλεχτ όπου και αγωνίζεται.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα