Σακίρα: Αγόρασε υπερπολυτελή βίλα 800 τ.μ. στην Κύπρο

Σακίρα: Αγόρασε υπερπολυτελή βίλα 800 τ.μ. στην Κύπρο
Glomex

Η τραγουδίστρια, το προηγούμενο διάστημα προχώρησε στην αγορά υπερπολυτελούς βίλας 800 τετραγωνικών μέτρων στον Άγιο Γεώργιο Πέγειας, της Κύπρου.

Μία υπερπολυτελή βίλα στην Κύπρο αγόρασε η δημοφιλής τραγουδίστρια Σακίρα.

Η διώροφη έπαυλη, 800 τετραγωνικών μέτρων, είναι ένα πολυτελές resort στην περιοχή του Ακρωτηρίου Αγίου Γεωργίου της Πέγειας. Είναι κτισμένη σε γη 2.500τ.μ., είναι λειτουργική, βρίσκεται στην καρδιά του Ακάμα, διαθέτει έξι υπνοδωμάτια και οκτώ μπάνια, ένα δωμάτιο έχει διαμορφωθεί σε home cinema, τεράστιο σαλόνι, κάβα με κρασιά, τζακούζι, σπα, θερμαινόμενη πισίνα και μεγάλη εξωτερική πισίνα με κήπους.

Στο πολυτελές resort που βρίσκεται η έπαυλη της Σακίρα υπάρχει γυμναστήριο, γήπεδα τένις και ποδοσφαίρου, ποδηλασία, ιππασία, παιδότοποι, ένα από τα μεγαλύτερα αν όχι το μεγαλύτερο spa στην Κύπρο, εστιατόρια, υπηρεσίες θυρωρού κ.λπ., και γειτονεύει με υπερπολυτελές ξενοδοχείο υπό κατασκευή το οποίο θα εξυπηρετεί και τις επαύλεις, αφού θα διαθέτει οκτώ εστιατόρια διεθνούς κουζίνας.

Η τραγουδίστρια έχει ήδη επισκεφθεί περισσότερες από μια φορές την Κύπρο, το ιδιωτικό της τζετ, φέρνοντας μαζί της και πολλούς άλλους διάσημους φίλους της αλλά και τον σύντροφο της, Ζεράρ Πικέ.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα