Σάλμα Χάγιεκ: Κλείνει τα 53 και γιορτάζει ποζάροντας με μπικίνι

Σάλμα Χάγιεκ: Κλείνει τα 53 και γιορτάζει ποζάροντας με μπικίνι
Σάλμα Χάγιεκ Instagram / @salmahayek

Η Μεξικανή ηθοποιός ποζάρει για τα 53α της γενέθλια με αυτοπεποίθηση, θηλυκότητα και ένα υπέροχο κορμί. Δείτε τη φωτογραφία που ανήρτησε στο Instagram γράφοντας: "Ναι, αύριο γίνομαι 53. Και;".

Η γνωστή Μεξικανή ηθοποιός Σάλμα Χάγιεκ κλείνει τα 53 της χρόνια και το γιορτάζει με μια φωτογραφία της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου ποζάρει με το γαλάζιο της μπικίνι και μοιάζει εντελώς ανέμελη.

Στην λεζάντα της άκρως καλοκαιρινής και σέξι φωτογραφίας της, η Σάλμα Χάγιεκ έγραψε “Ναι, αύριο γίνομαι 53. Και;”, θέλοντας να δείξει πως η ηλικία μιας γυναίκας δεν έχει καμία σημασία και θα πρέπει να επηρεάζει την αυτοπεποίθησή της.

Κάτω από την ανάρτησή της, η όμορφη ηθοποιός με το υπέροχο κορμί συγκέντρωσε πλήθος σχολίων, τόσο από θαυμαστές της, όσο και από γνωστές προσωπικότητες, όπως η Σίντι Κρόφορντ, ο Λέννυ Κράβιτζ και ο Πιρς Μπρόσναν.

Δείτε τη φωτογραφία της:

Όλοι την συγχαίρουν για το υπέροχο σώμα της και της γράφουν κολακευτικά σχόλια, όπως, βέβαια, συμβαίνει σε όλες τις σχεδόν τις αναρτήσεις στο Instagram.

Ιδιαίτερη αίσθηση είχαν κάνει οι προηγούμενες αναρτήσεις της, στις οποίες η Σάλμα ξάπλωνε στην ακρογιαλιά με ένα ολόσωμο μαγιό και άφηνε το κύμα να την παρασέρνει. 

Δείτε παρακάτω:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα