Σάλος με την δήλωση της Ιωάννας Μπέλλα: "Και ποια γυναίκα δεν έχει φάει χαστούκι"

Η Ιωάννα Μπέλλα στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου.

H αδιανόητη δήλωση της Ιωάννας Μπέλλα στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου "The 2Night Show" προκάλεσε αντιδράσεις.

Η Ιωάννα Μπέλλα είναι ένα πρόσωπο που τους τελευταίους μήνες απασχολεί συνεχώς τα φώτα της δημοσιότητας. Όλα ξεκίνησαν με τη συμμετοχή της στις οντισιόν του GNTM, έπειτα με τον τίτλο της Σταρ Ελλάς, ενώ ακολούθησαν οι διάφορες φήμες που την ήθελαν να διατηρεί σχέση με τον σύντροφο της Δήμητρας Αλεξανδράκη, όσο η τελευταία συμμετείχε στο Nomads.

Μια δήλωση, όμως, που έκανε η Ιωάννα Μπέλλα το βράδυ της Τρίτης στην εκπομπή "The 2Night Show" του Γρηγόρη Αρναούτογλου, την έφερε ξανά στην επικαιρότητα με πολύ αρνητική χροιά. Στη συνέντευξή της η Μπέλλα μίλησε για μια προηγούμενη σχέση της, στην οποία δέχτηκε χαστούκι από τον σύντροφό της κατά τη διάρκεια τσακωμού.

ADVERTISING

Μιλώντας για το περιστατικό δήλωσε γελώντας και με απόλυτα φυσικό τρόπο, θεωρώντας το ως κάτι αυτονόητο, το εξής: «Και ποια γυναίκα δεν έχει φάει ένα χαστούκι πάνω στον έντονο τσακωμό; Όποια δεν έχει φάει ή όποια δεν έχει κάνει πλαστικές, λέει ψέματα». Ακόμη κι ο Αρναούτογλου δίστασε τη στιγμή που άκουσε τη Μπέλλα να λέει το παραπάνω.

Τόσο η ομάδα του Πρωινού που σχολίασε τη συνέντευξη της Ιωάννας Μπέλλα, όσο και οι χρήστες των social media, ξεσηκώθηκαν εναντίον της, γράφοντας από την ίδια κιόλας στιγμή ποικίλα σχόλια για τη δήλωσή της. Ειδικά αυτές τις μέρες που στην επικαιρότητα κυριαρχεί τοέγκλημα κατά της 21χρονης φοιτήτριας στη Ρόδο, η δήλωσή της είναι τουλάχιστον εξοργιστική.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Τηλεόραση
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη αποκαλύπτει την αλήθεια για την Ιωάννα Μπέλλα και το Δημήτρη Μηλιώνη

Ιωάννα Μπέλλα: Δεν την έβαλαν στο GNTM αλλά μεταμορφώθηκε μόνη της

Ιωάννα Μπέλλα: Τι απαντά στα σχόλια ότι θα λιώσει αν κάτσει δίπλα σε τζάκι

SHARE:

24Media Network