Σάλο στα social media προκαλεί το τηλεοπτικό “bullying” παρουσιάστριας στον πρίγκιπα Τζορτζ

Σάλο στα social media προκαλεί το τηλεοπτικό “bullying” παρουσιάστριας στον πρίγκιπα Τζορτζ
Πρίγκιπας Τζορτζ AP

Στον αέρα της εκπομπής της, η Lara Spencer, αναφερόμενη στο μελλοντικό βασιλιά της Βρετανίας σχολίασε με καυστικό τρόπο το γεγονός ότι το αγόρι κάνει μπαλέτο.

Κύμα αντιδράσεων προκάλεσε η παρουσιάστρια του Good Morning Ameirca, Lara Spencer, και κατηγορήθηκε για bullying, καθώς χλεύασε τον πρίγκιπα Τζορτζ και την αγάπη που δείχνει προς το μπαλέτο.

Συγκεκριμένα, στον αέρα της εκπομπής, η Σπένσερ, σχολίασε με καυστικό τρόπο το γεγονός πως ο μελλοντικός βασιλιάς της Βρετανίας κάνει μαθήματα μπαλέτου, μεταξύ άλλων δραστηριοτήτων του.

«Θα δούμε πόσο θα διαρκέσει αυτό», είπε με την ίδια αλλά και το κοινό να ξεσπούν σε γέλια.

Η παρουσιάστρια μετά τις επικρίσεις που δέχθηκε στα social media ζήτησε συγγνώμη, αλλά και πάλι κάποιοι λένε πως αυτό πρέπει να γίνει από τον αέρα της εκπομπής.

«Η βαθύτατη συγνώμη μου για ένα απαράδεκτο σχόλιο που έκανα κατά τη διάρκεια ειδήσεων την Πέμπτη», έγραψε. «Από το μπαλέτο, το οποίο έκανα εγώ ως παιδί, μέχρι οτιδήποτε στη ζωή θέλετε να εξερευνήσετε, πιστεύω ότι όλοι πρέπει να ακολουθήσουν το πάθος του», ανέφερε.

Με τα χάσταγκ “boys dance too” και “ballet is for everyone” αρκετοί κάλεσαν την παρουσιάστρια να ζητήσει συγγνώμη από όλη την χορευτική κοινότητα καθώς βρήκαν το σχόλιό της προσβλητικό.

Μάλιστα, η χορεύτρια μύθος Ντέμπι Άλεν ανέβασε ένα βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφερόμενη στο συμβάν.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα