Ο Σάββας Πούμπουρας έκανε πρόταση γάμου με το κινητό του

Ο Σάββας Πούμπουρας έκανε πρόταση γάμου με το κινητό του

Ο Σάββας σε μία πρόσφατη συνέντευξή του αποκάλυψε πώς βρέθηκε να αλλάζει όρκους αγάπης στην Πέγεια της Κύπρου και πώς έγινε η πρόταση γάμου στη σύντροφό του.

Ο Σάββας Πούμπουρας παντρεύτηκε την αγαπημένη του, Αρετή Θεοχαρίδη,στην Πέγεια της Πάφου, στην Κύπρο, τον Ιούλιο του 2017, με μία σχεδόν μυστική και κρυφή τελετή.

Ο Σάββας σε μία πρόσφατη συνέντευξή του αποκάλυψε πώς βρέθηκε να αλλάζει όρκους αγάπης στην Κύπρο και πώς έγινε η πρόταση γάμου στη σύντροφό του.

Είπε χαρακτηριστικά:

"Είχα πάει στην Πέγεια, στο χωριό των προπαππούδων μου, στα τελευταία επεισόδια του "Χωρίς αποσκευές". Μου δείχνει ο δήμαρχος το Ναυάγιο και δίπλα ήταν ένα κιόσκι. Τον ρώτησα αν γίνονται εκεί γάμοι, που είπε πως γίνονται και του λέω "εδώ θα παντρευτώ". Γυρνάω πίσω και έδειχνα φωτογραφίες στην Αρετή στο κινητό μου και μου λέει "τι ωραία που είναι". Τότε της λέω "θες να παντρευτούμε εκεί;", μου λέει "Έλα ρε" και έτσι έγινε. Είμαστε φίλοι από το 2003, δεν είναι ότι ήταν μια σχέση που περίμενε να της κάνω την έκπληξη. Της αρέσουν οι εκπλήξεις, αλλά ήθελα να το κάνω με τον δικό μου τρόπο".

SHARE: