Το σχόλιο της Σωτηροπούλου στο βίντεο που ο Καπουτζίδης μιμείται τον Μαραβέγια

Το σχόλιο της Σωτηροπούλου στο βίντεο που ο Καπουτζίδης μιμείται τον Μαραβέγια

Ο Γιώργος Καπουτζίδης έκλεψε την παράσταση στον τελικό του Voice με το τραγούδι του, μιμούμενος τους coaches σε ένα σπαρταριστό βίντεο. Πώς σχολίασε τη μίμηση του Μαραβέγια η σύντροφός του, Τόνια Σωτηροπούλου;

Στον φετινό τελικό του The Voice ο Γιώργος Καπουτζίδης ξεπέρασε τον εαυτό του.

Θέλοντας να "τρολάρει" την κριτική επιτροπή, δημιούργησε ένα τραγούδι και video-clip όπου μιμείται τον Σάκη Ρουβά, τον Πάνο Μουζουράκη και την Έλενα Παπαρίζουειράζοντας" την επιτυχία της τελευταίας, "Υπάρχει Λόγος".

Στο video-clip ο Καπουτζίδης περιγράφει τον καημό των τριών κριτών που δεν έχουν "σταυρώσει" νίκη στο παιχνίδι και τον θυμό τους απέναντι στον Κωστή Μαραβέγια, ο οποίος σχεδόν κάθε χρόνο κερδίζει, όπως έγινε και φέτος.

Βέβαια, από το εξαιρετικό αυτό video δεν λείπει και ο Μαραβέγιας, τον οποίο ο Καπουτζίδης μιμείται εξαιρετικά, δίνοντας έμφαση στον τρόπο που μιλά, που ντύνεται, που συμπεριφέρεται και, κυρίως, στη χαρά και τη θετική αύρα που πάντα έχει.

Ο Γιώργος Καπουτζίδης ανέβασε την επόμενη μέρα στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ένα απόσπασμα από τα backstage του video-clip, δείχνοντάς μας το πόσο καλά πέρασαν οι συντελεστές κατά τη διάρκεια του γυρίσματος.

Η Τόνια Σωτηροπούλου, η πανέμορφη ηθοποιός και σύντροφος του Κωστή Μαραβέγια, βλέποντας την ανάρτηση του Καπουτζίδη, εξέφρασε το πόσο πολύ της άρεσε το video-clip, αφήνοντας το παρακάτω σχόλιο με πολλά "χειροκροτήματα".

"Κλαίω από χθες. Θέλω να 'ρθεις να ζήσεις μαζί μας".

Το σχόλιο της Σωτηροπούλου στο βίντεο που ο Καπουτζίδης μιμείται τον Μαραβέγια

Δείτε ολόκληρο το video-clip που έπαιξε στον τελικό του The Voice:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: The Voice
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

The Voice: Ο Καπουτζίδης με το τραγούδι του "τρόλαρε" χωρίς έλεος τους coaches

The Voice: Ο μεγάλος νικητής, ο λεοπάρ Μουζουράκης και η καυτή Παπαρίζου

The Voice: Οι καλύτερες και οι πιο αστείες στιγμές των κριτών

SHARE: