The Voice: Ο μεγάλος νικητής, ο λεοπάρ Μουζουράκης και η καυτή Παπαρίζου

The Voice: Ο μεγάλος νικητής, ο λεοπάρ Μουζουράκης και η καυτή Παπαρίζου

Στη σκηνή του "The Voice of Greece" οι τέσσερις coaches αλλά και ο Γιώργος Καπουτζίδης ερμήνευσαν τραγούδια. Οι εμφανίσεις που ξεχώρισαν και ο μεγάλος νικητής του show.

Μεγάλος νικητής του The Voice of Greece αναδείχθηκε η Λεμονιά Μπέζα από την ομάδα του Κωστή Μαραβέγια η οποία κερδίζει ένα χρυσό δισκογραφικό συμβόλαιο και ένα αυτοκίνητο.

Στη σκηνή του “The Voice of Greece” οι τέσσερις coaches Κωστής Μαραβέγιας, Πάνος Μουζουράκης, Έλενα Παπαρίζου και ο Σάκης Ρουβάς ερμήνευσαν άλλωστε αγαπημένα χριστουγεννιάτικα τραγούδια.

Ήταν ένας φαντασμαγορικός τελικός που τα είχε όλα! Πέρα από τα φώτα, τα τραγούδια, το φορτισμένο συναισθηματικά και γιορτινό συνάμα κλίμα, ο τελικός του The Voice το βράδυ της Πέμπτης ήταν ωραίος και αισθητικά. Οι εμφανίσεις των κριτών ήταν υπέροχες, με δύο από αυτές να ξεχωρίζουν. Η πρώτη ήταν αυτή της Έλενας Παπαρίζου, η οποία φορούσε ένα ολόχρυσο και πολύ σέξι φόρεμα, και η άλλη του Πάνου Μουζουράκη, που για άλλη μια φορά ήταν στυλάτος, αλλά και αστείος, αφού φορούσε από πάνω μέχρι κάτω λεοπάρ.

Η εντυπωσιακή εμφάνιση της Παπαρίζου:

Και η εκκεντρική εμφάνιση του Μουζουράκη:

Στον τελικό που πραγματοποιήθηκε είχαν καταφέρει να περάσουν 8 διαγωνιζόμενοι. Η διαδικασία που τηρήθηκε, ώστε να φτάσουμε από τους 8 στους 2 και τελικά στον ένα και μοναδικό νικητή ήταν απολαυστική. Αρχικά τραγούδησαν όλοι οι διαγωνιζόμενοι, έπειτα έμειναν οι μισοί (4) που τραγούδησαν για άλλη μια φορά και μετά ψηφίστηκαν ξανά οι μισοί (2), οι οποίοι τραγούδησαν για τελευταία φορά, διεκδικώντας τον τίτλο του νικητή, αλλά και το μεγάλο έπαθλο του The Voice.

Oι οκτώ διαγωνιζόμενοι που κατάφεραν να πάρουν το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό ήταν οι:

Από την ομάδα του Κωστή Μαραβέγια: Λεμονιά Μπέζα, Μαρία Ιερωνυμάκη

Από την ομάδα του Πάνου Μουζουράκη: Ζάχος Καραμπάσης

Από την ομάδα της Έλενας Παπαρίζου: Αριάδνη Νεoφύτου, Κλαυδία Παπαδοπούλου, Αλέξης Πρεβενάς

Από την ομάδα του Σάκη Ρουβά: Μαρίνα Τζιάνγουιρθ, Λούης Παναγιώτου.

Στην τετράδα πέρασαν η Λεμονιά Μπέζα, η Μαρία Ιερωνυμάκη, η Μαρίνα Τζιανγουιρθ και ο Λούης Παναγιώτου.

Στον πρώτο γύρο, όπου τραγούδησαν και οι 8 διαγωνιζόμενοι, η Αριάδνη Νεοφύτου τραγούδησε το “Back to Black”, η Μαρία Ιερωνυμάκη το “Ήτανε μια φορά”, η Μαρίνα Τζιάνγουιρθ το “Άνθρωποι μονάχοι”, η Κλαυδία Παπαδοπούλου το “It’s a Man’s World”, ο Ζάχος Καραμπάσης το “Πέτρινα χρόνια”, η Λεμονιά Μπέζατο “Πάμε μια βόλτα στο φεγγάρι”, ο Λούης Παναγιώτου το “Wrecking Ball” και ο Αλέξης Πρεβενάς το “Μόνο για σένα”.

Οι 4 που επικράτησαν στη δεύτερη φάση του τελικού, τραγούδησαν ένα κομμάτι από προηγούμενες εμφανίσεις τους μέσα στο παιχνίδι. Οι ερμηνείες και των τεσσάρων παικτών ήταν εξαιρετικές, ενώ ήταν εμφανές το πόσο πολύ αγαπούν αυτό που κάνουν, αλλά και το πόσο πολύ ήθελαν να κερδίσουν. Οι επιλογές των τραγουδιών ήταν ποικίλες και έτσι είχαμε ελληνόφωνα, αγγλόφωνα, ακόμη και γαλλόφωνα τραγούδια.

Η Λεμονιά Μπέζα στο L’amour est un Oiseau Rebelle

Η Μαρίνα Τζιάνγουιρθ στο Hurt

Ο Λούης Παναγιώτου στο All of Me

Η Μαρία Ιερωνυμάκη στο Πίστα από φώσφορο

Ήταν ένα πραγματικό ντέρμπι! Ωστόσο, από τους 4 μόνο 2 διαγωνιζόμενοι πέρασαν στην 3η φάση του τελικού. Στον τελικό μετά τις εκπληκτικές τους εμφανίσεις πέρασαν η Μαρίνα Τζιάνγουιρθ και η Λεμονιά Μπέζα, οι οποίες ερμήνευσαν τραγούδια από προηγούμενα battles. Ένας τελικός που είχε “άρωμα γυναίκας”. Δύο κοπέλες με εξίσου ωραίες φωνές, με διαφορετικό στυλ και ύφος, με κοινή αγάπη για τη μουσική.

Για το τέλος, η Λεμονιά Μπέζα επέλεξε να τραγουδήσει τη “Μαλάμω” και η Μαρίνα Τζιάνγουιρθ το “Fallin'”. Δύο εξαιρετικές ερμηνείες, η πρώτη με σκέρτσο και νάζι, η δεύτερη με ευαισθησία και συναίσθημα.

Τελικά μεγάλη νικήτρια αναδείχθηκε η Λεμονιά Μπέζα με τον Κωστή Μαραβέγια να κερδίζει για τρίτη φορά.

Το γεγονός ότι ο Μαραβέγιας κέρδισε ξανά, δεν άφησε ασχολίαστο ο Γιώργος Καπουτζίδης, ο οποίος είχε ετοιμάσει μια έκπληξη τόσο για τον Κωστή, όσο και για όλους τους κριτές. Δημιούργησε ένα βίντεο-κλιπ, όπου μιμήθηκε και τους τέσσερις κριτές, δίνοντας έμφαση στο πώς θα αντιδρούσαν ο Σάκης Ρουβάς, η Έλενα Παπαρίζου και ο Πάνος Μουζουράκης στη νίκη του Μαραβέγια, μέσα από τη μουσική τους.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα