Σε κλινική αποτοξίνωσης ο Μπεν Άφλεκ με πρωτοβουλία της πρώην συζύγου του

Σε κλινική αποτοξίνωσης ο Μπεν Άφλεκ με πρωτοβουλία της πρώην συζύγου του
Ο Μπεν Άφλεκ στην πρεμιέρα της ταινίας Justice League Chris Pizzello/Invision/AP

Η Τζένιφερ Γκάρνερ μετέβη στο σπίτι του 46χρονου ηθοποιού στο Μαλιμπού με τη δικηγόρο της και τον έπεισε να αντιμετωπίσει τον εθισμό του στο αλκοόλ.

Σε κλινική αποτοξίνωσης μπήκε εσπευσμένα ο 46χρονος ηθοποιός Μπεν Άφλεκ, ο οποίος φαίνεται πως βρίσκεται σε μια φάση που τόσο η επαγγελματική του πορεία όσο και η προσωπική του ζωή δεν βρίσκονται σε καλό δρόμο. Την απόφαση να αντιμετωπίσει το πρόβλημα εθισμού του στο αλκοόλ πήρε μετά από παρότρυνση της πρώην συζύγου του Τζένιφερ Γκάρνερ, η οποία χρειάστηκε να μεταβεί στο σπίτι του στο Μαλιμπού μαζί με τη δικηγόρο της, έχοντας ενημερωθεί για την άσχημη κατάστασή του.

Ειδικότερα, όπως αναφέρει το TMZ, ο Άφλεκ (ο οποίος χώρισε πρόσφατα από τη Λίντσεϊ Λούκας) έκανε ένα μεγάλο πάρτι την περασμένη βδομάδα και η κατανάλωση αλκοόλ από μέρους του ξεπέρασε τα όρια. Παρόλο που η αντιδικία τους για την κηδεμονία των παιδιών δεν έχει ακόμα ολοκληρωθεί, η Γκάρνερ αντί να αδιαφορήσειμ αποφάσισε να πάει κατ’ ιδίαν να τον πάρει με το αμάξι της για να τον μεταφέρει σε κλινική αποτοξίνωσης. Για τρίτη φορά από το 2001.

Το πρόβλημα είναι ότι μόλις τον περασμένο Δεκέμβριο είχε ολοκληρώσει μια σειρά από θεραπείες ο Μπεν Άφλεκ. Και λίγους μήνες αργότερα βρίσκεται και πάλι στο ίδιο σημείο.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα