Selena Gomez: Αυτή η χρονιά ήταν η πιο δύσκολη της ζωής μου

default image

Η πρώτη ανάρτηση της Αμερικανής τραγουδίστριας στο instagram έπειτα από μήνες και το πρώτο μήνυμα στους θαυμαστές της από τότε που διέκοψε την περιοδεία της εξαιτίας επιπλοκών με την υγεία της. Τι αναφέρει η Gomez που πάσχει από λύκο

Ήταν αρχές του χρόνου όταν η Selena Gomez ανακοίνωνε στους θαυμαστές της πως πάσχει από ερυθηματώδη λύκο, γεγονός που θα την ανάγκαζε να αναβάλει για ένα διάστημα τα επαγγελματικά της σχέδια. Στα μέσα Αυγούστου και ενώ είχε ανακοινωθεί η νέα της περιοδεία Revival Tour, επιπλοκές στην υγεία της 24χρονης τραγουδίστριας την ανάγκασαν να σταματήσει αιφνιδίως τις εμφανίσεις της. Σήμερα, σχεδόν τέσσερις μήνες μετά, η Gomez κάνει την πρώτη της ανάρτηση στο instagram και η φωτογραφία της πλημμυρίζει από like (2.7 εκατ. σε λίγες ώρες).

“Υπάρχουν πολλά για τα οποία πρέπει να είμαι ευγνωμονούσα αυτή τη χρονιά” ανέφερε με αφορμή την ημέρα των Ευχαριστιών. “Η χρονιά αυτή υπήρξε η πιο δύσκολη και παράλληλα εκείνη με τη μεγαλύτερη ανταμοιβή της ζωής μου. Πολέμησα επιτέλους τη μάχη του να μην είναι ‘τίποτα αρκετό'” έγραψε και πρόσθεσε: “Ήθελα απλά να ανταποδώσω την αγάπη που μου δώσατε όλα αυτά τα χρόνια και να δείξω πόσο σημαντικό είναι να σας προσέχω. Η καλοσύνη πάντοτε νικά. Σας αγαπώ. Ο Θεός να σας ευλογεί”.

Η ασθένεια αυτή ουσιαστικά περιγράφεται ως εξής: Το ανοσοποιητικό σύστημα του οργανισμού, που έχει ως φυσιολογικό σκοπό την άμυνα έναντι μικροβίων και ιών, παράγει αυτο-αντισώματα τα οποία αναγνωρίζουν ως ξένα στοιχεία του ίδιου του εαυτού. Ως αποτέλεσμα, το «υπερδραστήριο» ανοσοποιητικό σύστημα σε συνδυασμό με τα αυτοαντισώματα και άλλες ουσίες που παράγει, «επιτίθενται» σε διάφορα όργανα του σώματος (όπως το δέρμα, οι αρθρώσεις, οι μύες, οι νεφροί κλπ) και προκαλούν φλεγμονή.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα