Shannen Doherty για τον καρκίνο: Είναι η ταπεινότητα που σε κάνει να σταθείς στα πόδια σου

Shannen Doherty για τον καρκίνο: Είναι η ταπεινότητα που σε κάνει να σταθείς στα πόδια σου
Η Αμερικανή ηθοποιός Shannen Doherty σε παλαιότερη έξοδό της, μετά την περιπέτεια υγείας AP Photo/Danny Moloshok, File

Η πρωταγωνίστρια του Beverly Hills βρέθηκε σε τηλεμαραθώνιο αγάπης για ανθρώπους με καρκίνο και μίλησε για την εμπειρία της.

Ήταν τον Σεπτέμβριο του 2015, όταν η Αμερικανίδα ηθοποιός Shannen Dοherty, που γνωρίσαμε από το «Μικρό Σπίτι Στο Λιβάδι», το «Χτυποκάρδια Στο Μπέβερλι Χιλς», αλλά και την σειρά φαντασίας «Μάγισσες» ανακοίνωνε πως πάσχει από καρκίνο του μαστού. Αργότερα, η ηθοποιός ανάρτησε στα social media φωτογραφίες της, στις οποίες ξύριζε κεφάλι της, παρενέργεια της αγωγής με χημειοθεραπείες.

Σήμερα η Doherty ατενίζει το μέλλον με αισιοδοξία, καθώς η ασθένεια έχει υποχωρήσει και μιλά για την μεταμορφωτική εμπειρία της. Η ηθοποιός βρέθηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο στον τηλεμαραθώνιο του οργανισμού “Stand Up To Cancer” και μίλησε στους δημοσιογράφους.

«Αισθανόμαστε και συγκίνηση και ενθουσιασμό. Είμαι εδώ ένα καλοκαίρι μετά, όταν και πάλι βρέθηκα εδώ κατά τη διάρκεια της χημειοθεραπείας και χωρίς μαλλιά και τώρα στέκομαι εδώ και αναρρώνω» σχολίασε και πρόσθεσε για τα συναισθήματα που γεννά η συνειδητοποίηση πως πρέπει να αντιμετωπίσεις μια τόσο επιθετική ασθένεια. «Αισθάνεσαι κάθε συναίσθημα που μπορεί ένας άνθρωπος να νιώσει. Είναι η καλύτερη εποχή να είμαι ηθοποιός, γιατί μπορώ να ακουμπήσω σε κάθε ένα συναίσθημα» σημειώνει.

Όπως παραδέχεται, ο φόβος δεν έχει ακόμη υποχωρήσει: «Υπάρχει λίγος φόβος, αλλά υπάρχει επίσης και αυτό το αστείρευτο συναίσθημα ευγνωμοσύνης και ταπεινότητας» σχολιάζει και προσθέτει: «Είναι η ταπεινότητα που σε κάνει και πάλι να σταθείς στα πόδια σου και φέρνει αυτά τα δάκρυα. Επίσης υπάρχει ο φόβος πως κάποιος που αγαπάς μπορεί να το περάσει».

Όπως εξηγεί η τηλεοπτική Prue, μετά από μια τέτοια εμπειρία και η παραμικρή εμπειρία στη ζωή μοιάζει διαφορετική: «Λυπάμαι που είμαι εκείνος ο άνθρωπος που λέει ‘Θεέ μου ο ουρανός είναι τόσο γαλανός. Όμως, ειλικρινά αρχίζεις να παρατηρείς πολλά περισσότερα πράγματα γύρω σου και να εκτιμάς τα πάντα».

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα