Shia LaBeouf: Έκλεψε κοτόπουλο από τον μπουφέ των δισεκατομμυριούχων της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ

Shia LaBeouf: Έκλεψε κοτόπουλο από τον μπουφέ των δισεκατομμυριούχων της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ
Ο ηθοποιός Shia LaBeouf Arthur Mola/Invision/AP

Ο γνωστός ηθοποιός άρπαξε δύο κομμάτια κοτόπουλο από τον μπουφέ του ξενοδοχείου, τη στιγμή που εκεί πραγματοποιείτο συνάντηση υψηλών προσωπικοτήτων από όλο τον κόσμο της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ.

“Πέταξαν” έξω από ξενοδοχείο τον γνωστό ηθοποιό Shia LaBeouf, ενώ κινηματογραφούσε την ταινία “Fury” με τον Brad Pitt, επειδή έκλεψε ένα κοτόπουλο.

Ο ηθοποιός πείνασε και αποφάσισε να πλησιάσει στον μπουφέ του ξενοδοχείου, όπου ήταν σε εξέλιξη η διάσκεψη της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ, και να φάει κάτι.

Οι δισεκατομμυριούχοι και οι άνθρωποι της παγκόσμιας ελίτ που ήταν καλεσμένοι συζητούσαν για τις σοβαρές υποθέσεις και ο Shia LaBeouf άρπαξε δυο κομμάτια κοτόπουλο από τον μπουφέ.

Ο ηθοποιός σε εμφάνισή του σε διαδικτυακή εκπομπή δήλωσε:

“Πήρα δυο κομμάτια κοτόπουλο και βγήκα έξω. Καθώς περπατούσα προς την έξοδο, με σταματάει ένας από την ασφάλεια και μου λέει: “Τι νομίζεις ότι κάνεις;”

Γύρισα και του είπα “Είμαι από τους καλεσμένους αυτής της συνάντησης. Παίρνω το κοτόπουλο μου.” Και τότε μου λέει: “Μα αυτοί είναι από τη Λέσχη Μπίλντερμπεργκ.

Νόμιζα, πραγματικά ότι ήταν απλοί άνθρωποι που είχαν μια γενική συζήτηση, ενώ μιλούσαν για παγκόσμιες υποθέσεις. Ήταν υψηλές προσωπικότητες από όλο τον κόσμο.

Κι εγώ απλώς γυρνούσα με ένα κοτόπουλο στο χέρι. Ήταν στ’ αλήθεια πολύ γελοίο και ντροπιαστικό. Με πέταξαν έξω απ΄το ξενοδοχείο”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα