Σιλβέστερ Σταλόνε – Τζένιφερ Φλάβιν: Ξανά μαζί μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου τους

Σιλβέστερ Σταλόνε – Τζένιφερ Φλάβιν: Ξανά μαζί μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου τους
Σιλβέστερ Σταλόνε - Τζένιφερ Φλάβιν Dan Steinberg/Invision/AP IMAGES

Έναν μήνα διήρκεσε περίπου το διαζύγιο του Σιλβέστερ Σταλόνε και της Τζένιφερ Φλάβιν καθώς οι δυο τους αποφάσισαν να δώσουν μία νέα ευκαιρία στον γάμο τους και πλέον είναι και πάλι μαζί.

Για το διαζύγιο αλλά και την επανένωση με τη σύζυγό του Τζένιφερ Φλάβιν, με την οποία χώρισε μετά από 25 χρόνια γάμου τον περασμένο Αύγουστο, μίλησε ο Σιλβέστερ Σταλόνε.

Μετά τις δηλώσεις τόσο από την πλευρά της Φλάβιν πως αισθάνεται λυπημένη που ανακοίνωσε ότι κατέθεσε αίτηση διαζυγίου και είχαν ως στόχο να προχωρήσουν φιλικά, όσο και από την πλευρά του Σταλόνε, ο οποίος ανέφερε πως “αγαπώ την οικογένειά μου. Αντιμετωπίζουμε φιλικά και ιδιωτικά αυτά τα προσωπικά ζητήματα”, το ζευγάρι αναθεώρησε και σύμφωνα με τον εκπρόσωπό τους είναι πλέον εξαιρετικά ευτυχισμένοι.

“Αποφάσισαν να συναντηθούν ξανά στο σπίτι, όπου μίλησαν και μπόρεσαν να λύσουν τις διαφορές τους”, ανέφερε ο εκπρόσωπός του στο Page Six.

Ο ίδιος ο Σταλόνε, όπως αναφέρει ο Independent, μιλώντας στους “Sunday Times” ανέφερε πως το διάστημα που εκείνος και η σύζυγός του ήταν χωρισμένοι λειτούργησε για εκείνον ως αφύπνιση “αυτού που ήταν πιο πολύτιμο από οτιδήποτε άλλο, που είναι η αγάπη μου για την οικογένειά μου”. “Υπάρχει προτεραιότητα έναντι της δουλειάς μου και αυτό ήταν ένα δύσκολο μάθημα να μάθω”, πρόσθεσε.

Εξομολογήθηκε μάλιστα πως αισθάνεται τύψεις για το ότι ο ίδιος ήταν απών ως πατέρας και παραδέχθηκε πως ήταν προσανατολισμένος προς την καριέρα και όχι στις κόρες και την οικογένειά του.

“Δεν έδωσα αρκετή προσοχή όταν μεγάλωναν οι κόρες μου. Ήμουν τόσο προσανατολισμένος στην καριέρα μου και τώρα λέω, ‘εντάξει, δεν έχω τόσο μεγάλο δρόμο μπροστά και θέλω να αρχίσω να τους ρωτάω για τη ζωή τους'”.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 1997 και έχει τρεις κόρες: την 20χρονη Σκάρλετ, την 24χρονη Σιστίν και την 25χρονη Σοφία.

Σιλβέστερ Σταλόνε, Τζένιφερ Φλάβιν και οι κόρες τους Jordan Strauss/Invision/AP IMAGES

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα