Σοφία Χατζηπαντελή: Χώρισε μετά από 3 χρόνια σχέσης – “Ο Ζαχαρίας μου έτρωγε χρόνο”

Σοφία Χατζηπαντελή: Χώρισε μετά από 3 χρόνια σχέσης – “Ο Ζαχαρίας μου έτρωγε χρόνο”
Σοφία Χατζηπαντελή Instagram / @sophiahadjipanteli

Η Σοφία Χατζηπαντελή κάνει come-back στο GNTM και δηλώνει ενθουσιασμένη. Αποκάλυψε ότι χώρισε από τον σύντροφό της Ζαχαρία και εξήγησε τον λόγο.

Η Σοφία Χατζηπαντελή επέστρεψε στην Ελλάδα για το GNTM, στο οποίο είχε εμφανιστεί ως guest κριτής κατά τη διάρκεια των οντισιόν.

Η ίδια, μιλώντας στο “Breakfast@Star”, δήλωσε ενθουσιασμένη για την επάνοδό της, σημειώνοντας χαρακτηριστικά: “Είμαι σαν μάνα που βλέπω τα παιδιά μου που έφτασαν εδώ. Είμαι πολύ περήφανη για τα κορίτσια. Ο μόνος λόγος που γύρισα, είναι για αυτές. Κανένας άλλος, μόνο για αυτές”.

Το διάσημο μοντέλο, που έχει εμπνεύσει το κίνημα #UnibrowMovement, συγκινήθηκε, μάλιστα, λέγοντας: “Είμαι έκπληκτη που λαμβάνω τόση αγάπη εδώ στην Ελλάδα και στην Κύπρο. Είμαι πολύ περήφανη που εκπροσωπώ την Κύπρο, γιατί πάνω από όλα είμαι Κύπρια”.

Παράλληλα, η 25χρονη Σοφία μίλησε για την σχέση της με τον επί τρία χρόνια σύντροφό της Ζαχαρία, αποκαλύπτοντας ότι έχουν χωρίσει. Όπως είπε, κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού είναι όλα καλά και χαλαρά, αλλά από Σεπτέμβριο μπαίνει πάνω από όλα δουλειά.

“Ο Ζαχαρίας είναι υπέροχος και υποστηρικτικός. Είμαι 25χρονών όμως και ποτέ μου δε θα βάλω έναν άνδρα πάνω από τη δουλειά μου και τα όνειρά μου. Νόμιζα ότι ο Ζαχαρίας μου τρώει πολύ χρόνο, το λέω με αγάπη, οπότε είμαι μόνη μου γιατί θέλω να εστιάσω στην καριέρα μου, δήλωσε χαρακτηριστικά.

Σοφία Χατζηπαντελή: Δείτε τις δηλώσεις της

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα