Η Σοφία Βόσσου ξεσπά: “Δεν είμαι ανορεξική, είμαι αδύνατη από επιλογή”

Η Σοφία Βόσσου ξεσπά: “Δεν είμαι ανορεξική, είμαι αδύνατη από επιλογή”
Σοφία Βόσσου

Η τραγουδίστρια αναφέρθηκε στα δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για εισαγωγή της στο νοσοκομείο λόγω ανορεξίας, ενώ μίλησε και για τον Ανδρέα Μικρούτσικο, στην εκπομπή "Μετά τα μεσάνυχτα" της Ελεονώρας Μελέτη.

Στην εκπομπή “Μετά τα μεσάνυχτα” της Ελεονώρας Μελέτη βρέθηκε καλεσμένη η γνωστή τραγουδίστρια Σοφία Βόσσου, η οποία, μεταξύ άλλων, μίλησε για το σώμα της και το βάρος της, “απαντώντας” στα δημοσιεύματα που την ήθελαν να πάσχει από νευρική ανορεξία.

Η τραγουδίστρια αναφέρθηκε στα δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για εισαγωγή της στο νοσοκομείο λόγω ανορεξίας, απαντώντας ως εξής:

Εγώ έμαθα για το δημοσίευμα όταν με πήραν τηλέφωνο. Πέρασα μια γαστρεντερίτιδα, δεν πήγα στο νοσοκομείο. Είμαι αδύνατη από επιλογή, πασχίζω χρόνια. Δεν αναστατώθηκα από αυτό που γράφει. Πέρασα μια γαστρεντερίτιδα. Δεν είμαι ανορεξική, το θέλω να είμαι 54 κιλά. Δεν πάσχιζα να χάσω τα κιλά, να τα συντηρήσω ήθελα. Δεν μου άρεσε το σώμα μου όπως ήταν. Δεν μπορούσα να βάλω τα ρούχα που ήθελα, ζήλευα. Δεν ήμουν υπερβολικά παχιά αλλά δεν μου άφηνε περιθώρια να ντυθώ. Τώρα είμαι ελαφριά, έχει αλλάξει όλη μου η ζωή. Μου πήρε χρόνια να τα χάσω, γιατί τα έχανα και τα έπαιρνα ξανά”.

Επιπλέον αναφέρθηκε στην εγχείρηση στο στομάχι που έκανε το 1994:

“Είχα κάνει διαμερισματοποίηση στομάχου, γιατί το στομάχι μου δεν ήταν στη σωστή θέση και έτρωγα παραπάνω. Δεν χόρταινα. Και έκανα δίαιτες που δεν ήταν καλές”.

Η Σοφία Βόσσου μίλησε, επίσης, για τον Ανδρέα Μικρούτσικο, λέγοντας στην Ελεονώρα Μελέτη – που τη ρώτησε γιατί έχει εξαφανιστεί από τον χώρο – πως έχει τα πάνω και τα κάτω του και ότι όταν θελήσει αυτός θα επανέλθει.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα