Σοκάρει η Mel B: Ο άνδρας μου με εξωθούσε σε όργια με άλλες γυναίκες

Σοκάρει η Mel B: Ο άνδρας μου με εξωθούσε σε όργια με άλλες γυναίκες

Το γνωστό Spice Girl καταγγέλλει ότι έπεσε θύμα κακοποίησης από την σύζυγό της, τον οποίο κατηγορεί επίσης ότι άφησε έγκυο την νταντά των τριών παιδιών τους

Περιοριστικά μέτρα σε βάρος του κινηματογραφικού παραγωγού Stephen Belafonte, αποφάσισε βρετανικό δικαστήριο μετά την αίτηση διαζυγίου που υπέβαλε η σύζυγός του και γνωστή τραγουδίστρια Melanie B, η οποία καταγγέλλει ότι είχε πέσει επανειλημμένα θύμα ενδοοικογενειακής βίας.

To πρώην μέλος του βρετανικού ποπ συγκροτήματος Spice Girls εξαπέλυσε μια σειρά από βαρύτατες κατηγορίες σε βάρος του συζύγου της, ο οποίος πλέον καλείται να μείνει μακριά από την ίδια και τα τρία παιδιά τους.

Ανάμεσα στις κατηγορίες, η 41χρονη σήμερα Mel B κάνει λόγο για γροθιές, απόπειρα στραγγαλισμού καθώς και ότι ο 41χρονος παραγωγός της άνοιξε τα χείλη και την έσπρωξε με βία στο πάτωμα. Μιλά επίσης για απιστία, υποστηρίζοντας ότι ο Belafonte άφησε έγκυο την νταντά τους. Σημειώνεται ότι ο 41χρονος φέρεται να πλήρωσε την νταντά το ποσό των 300.000 λιρών Αγγλίας προκειμένου να αποβάλει.

Μία ακόμα σοκαριστική αναφορά στις κατηγορίες της είναι ότι ο σύζυγός της την εξωθούσε επανειλημμένα, καθ’ όλη τη διάρκεια του δεκαετούς γάμου τους, σε ομαδικά όργια με άγνωστες στην ίδια γυναίκες. Στις συνευρέσεις έπαιρνε μέρος και ο ίδιος.

Σε δηλώσεις του σε βρετανικά μέσα, ο Belafonte έχει αρνηθεί όλες τις κατηγορίες.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα