Σπαλιάρας: “Στο Survivor έκανα ηλιοθεραπεία γυμνός”

Σπαλιάρας: “Στο Survivor έκανα ηλιοθεραπεία γυμνός”
Ο Γιάννης Σπαλιάρας papadakispress

Ο Γιάννης Σπαλιάρας που συμμετείχε στο Survivor το 2017 δήλωσε ότι το φετινό παιχνίδι είναι πολύ διαφορετικό από τα προηγούμενα, ενώ αποκάλυψε ότι ο ίδιος καμια φορά έκανε ηλιοθεραπεία γυμνός.

Τη γνώμη του για το φετινό Survivor, το οποίο “δεν έχει σχέση με τα προηγούμενα”, εξέφρασε ο Γιάννης Σπαλιάρας, που συμμετείχε στο ριάλιτι επιβίωσης το 2017.

Όπως εξήγησε το μοντέλο, ηθοποιός, παρουσιαστής και πρώην καλαθοσφαιριστής, το φετινό Survivor δεν έχει σχέση με τα προηγούμενα. “Έχουμε δει πάρα πολλή ίντριγκα, πολλούς τσακωμούς και νομίζω είναι κάτι διαφορετικό από ό,τι είχαμε δει τα προηγούμενα χρόνια”.

Ακόμα ο Γιάννης Σπαλιάρας ανέφερε πως ό,τι γίνεται στον Άγιο Δομίνικο μένει στον Άγιο Δομίνικο, αποκαλύπτοντας και ένα μυστικό. “Τα μυστικά θα μείνουν στον Άγιο Δομίνικο για πάντα. Δεν κυκλοφορούσα γυμνός. Αυτό που έγινε ήταν να πάω σε κάποια γωνία να κάνω ηλιοθεραπεία γυμνός. Άμα βρεθώ σε μια ερημική παραλία μόνος μου, μπορεί να κάνω γυμνός ηλιοθεραπεία για ένα τέταρτο. Νομίζω δεν κάνει παραπάνω”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα