Είναι επίσημο: Οι Spice Girls ξεκινούν περιοδεία, αλλά κάποια θα λείπει

Είναι επίσημο: Οι Spice Girls ξεκινούν περιοδεία, αλλά κάποια θα λείπει
Οι Spice Girls AP

Οι Spice Girls ενώνουν ξανά τις δυνάμεις τους 10 χρόνια μετά τη διάλυση του δημοφιλούς ποπ συγκροτήματος, ωστόσο το "βαρύ πυροβολικό" του συγκροτήματος θα λείπει.

Με ένα… έκτακτο δελτίο μέσω Twitter ανακοίνωσαν την επιστροφή τους μετά από δέκα χρόνια οι Spice Girls, το πιο διάσημο γυναικείο συγκρότημα της ποπ μουσικής, οι οποίες θα πραγματοποιήσουν περιοδεία στη Βρετανία τον Ιούνιο του 2019.

Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να δει ξανά τη Mel B, την Geri Horner, την Emma Bunton και τη Mel C να ερμηνεύουν ζωρτανά τις διάσημες επιτυχίες τους τον επόμενο χρόνο.

Απούσα από τη μεγάλη επιστροφή θα είναι η Victoria Beckham, που αποφάσισε για προσωπικούς της λόγους ότι θέλει να απέχει από την επανένωση. Σε ανάρτησή της στο Instagram ωστόσο ευχήθηκε καλή επιτυχία και δήλωσε βέβαιη ότι οι συναυλίες θα ανταμείψουν τους θαυμαστές:

Η περιοδεία ετοιμάζεται εδώ και πέντε-έξι μήνες, ενώ τα εισιτήρια θα ξεκινήσουν να πωλούνται την Παρασκευή.

H Melanie B εμφανίστηκε σε δηλώσεις της αισιόδοξη ότι κάποια στιγμή η Victoria ίσως πραγματοποιήσει μία εμφάνιση μαζί με τα άλλα κορίτσια. «Θα είμαστε οι τέσσερις, αλλά μπορεί να έρθει να μας βρει κάποια στιγμή. Νομίζω ότι θα ήταν κρίμα να μην το κάνει» είπε.

 

Τα μέλη του συγκροτήματος είχαν συγκεντρωθεί τελευταίο φορά τον Φεβρουάριο, συνάντηση που γνωστοποίησε η Victoria Beckham μέσω του λογαριασμού της στο Instagram, ενώ  η τελευταία τους live εμφάνιση ήταν στην τελετή λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου το 2012.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα