Σταμάτης Κόκοτας: Ήμουν ο διασκεδαστής του Ωνάση

Σταμάτης Κόκοτας: Ήμουν ο διασκεδαστής του Ωνάση

Ο Σταμάτης Κόκοτας μίλησε στο Πρωινό για τον Αριστοτέλη Ωνάση, αλλά και για τους λόγους που δεν θέλει να ακούσει τον γιο του να τραγουδάει, περιγράφοντας μέσα σε λίγα μόνο λεπτά τη μυθική ζωή του.

Ο Σταμάτης Κόκοτας, είναι ένας από τους πιο γνωστούς Έλληνες τραγουδιστές, με μακρά ιστορία και γεμάτη επαγγελματική, αλλά και προσωπική ζωή. Κατά τη διάρκεια της καριέρας του έχει γνωρίσει μυθικά ονόματα και έχει συναναστραφεί με πολύ σημαντικές προσωπικότητες, τις οποίες ανέφερε στη συνέντευξη που έδωσε στο Πρωινό, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως θα εμφανίζεται κάθε Κυριακή στο Mayor στο Κολωνάκι

“Αυτό που με γεμίζει ενέργεια είναι μια φωτογραφία μου που είχα βγάλει παλιά. Την κρατάω και κάθε φορά που τραγουδάω τη δείχνω στον κόσμο”, ανέφερε, ενώ δήλωσε πως το φετινό του πρόγραμμα ίσως να είναι καλύτερο και απ’ τα παλιά, καθώς και ότι επιλέγει με μεγάλη προσοχή τα τραγούδια που λέει στις εμφανίσεις του και είναι επιλεκτικός σε αυτά που θα τραγουδήσει στον κόσμο, κάτι που το κοινό του έχει καταλάβει και εκτιμά.

Στη συνέντευξή του έκανε αναφορά στον Σταύρο Ξαρχάκο, δηλώνοντας ότι τον αγαπά πολύ και τον ευχαριστεί γιατί τον ανακάλυψε, ενώ για τη Μαρία Κάλλας είπε: “Η Μαρία Κάλλας συνέπεσε να είναι γνωστή μου, δημοπρατήθηκαν και 4 δικά μου δισκάκια που της είχα χαρίσει”. Επίσης, μίλησε για τη ζωή του στο Παρίσι, λέγοντας πως είναι ο “Κόκοτας” πρώτα στο Παρίσι και μετά στην Ελλάδα.

“Με τον Ωνάση ήμασταν φίλοι, ήμουν ο διασκεδαστής του. Έτυχε να κάνουμε πολλές παρέες, με πολύ δύσκολους ανθρώπους, από βασιλιάδες και βάλε. Μέχρι την ημέρα που έφυγε από αυτόν τον κόσμο, ήμασταν οι καλύτεροι φίλοι. Ήταν καλός άνθρωπος, ένας λεβέντης και μισός. Όταν έβλεπε ότι με ενοχλούσε κάποιος, πήγαινε κοντά και τον έδιωχνε”, ανέφερε για τον Αριστοτέλη Ωνάση.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα