Στάθης Σχίζας: Οι πρώτες αναρτήσεις για την αποχώρησή του από το Survivor – “Ήταν τιμή μου”

Στάθης Σχίζας: Οι πρώτες αναρτήσεις για την αποχώρησή του από το Survivor – “Ήταν τιμή μου”
Στάθης Σχίζας Glomex

Ο Στάθης Σχίζας σχολίασε την οικειοθελή αποχώρησή του από το Survivor All Star μέσω Instagram, εξηγώντας γιατί δεν τοποθετήθηκε μετά την επιστροφή του στην Ελλάδα και ευχαριστώντας τους φανς του.

Τα πρώτα του σχόλια, σχετικά με την οικειοθελή αποχώρησή του από το Survivor All Star, έκανε ο Στάθης Σχίζας, ο οποίος επέλεξε να “μιλήσει” μέσω των social media, προς το παρόν.

Υπενθυμίζεται πως ο Στάθης Σχίζας δεν εμφανίστηκε στην εκπομπή “Πρωινό μας” για την καθιερωμένη συνέντευξη, ως είθισται, ενώ το πρώτο μέλημά του όταν έφτασε στην Ελλάδα ήταν να μεταβεί στην Ευελπίδων για να καταθέσει μήνυση για την άρση πιθανών προσβολών.

Η ανάρτηση του Στάθη Σχίζα

Συγκεκριμένα, ο περσινός νικητής του Survivor, έκανε το βράδυ της Δευτέρας (14/03) την πρώτη του ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram αναφορικά με αυτό το θέμα, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία του από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ και γράφοντας χαρακτηριστικά:

Ένα μεγάλο κεφάλαιο στην ζωή μου έκλεισε. Ήταν τιμή μου να βρίσκομαι στο πιο δύσκολο παιχνίδι του κόσμου… Ήταν τιμή μου να με αναδείξετε νικητή. Ήταν τιμή μου να συμμετάσχω στο survivor all star ανάμεσα στους καλύτερους και να πρωταγωνιστήσουμε σε αυτό μαζί. Πολλές αναμνήσεις όμορφες και άσχημες αλλά κρατάμε μόνο τις όμορφες .. Μπορεί να τελείωσε αυτό το ταξίδι απότομα από επιλογή μου, αλλά όλα τα ταξίδια κάποτε τελειώνουν, εμείς κρατάμε την διαδρομή. Που ήταν υπέροχη… και ήμασταν παρέα σε αυτό, σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου όλους για την απίστευτη υποστήριξη σας δυο σεζόν τώρα… τα λόγια είναι περιττά για εσάς… επιστροφή στην κανονική ζωή λοιπόν.. Σας αγαπώ πολύ όλους… survivors για πάντα”.

Το story του από την Τήνο

Μία μέρα πριν, ο Στάθης Σχίζας έκανε το πρώτο του story σχετικά με την αποχώρησή του από το Survivor All Star, ενώ βρισκόταν στο νησί της Τήνου.

“Καλημέρα σε όλους, να σας έχει ο Θεός καλά. Σας ευχαριστώ πολύ για όλα αυτά τα μηνύματα αγάπης και υποστήριξης από όλους σας, σας ευχαριστώ έναν-έναν προσωπικά. Η αποστασιοποίηση μου από την ημέρα που έχω επιστρέψει στην πατρίδα μας είναι προς σεβασμό στα θύματα του τραγικού δυστυχήματος. Η Ελλάδα μας πενθεί οικογένειες, το θεωρώ πολύ μικρό να ασχοληθούμε με ένα απλό παιχνίδι μπροστά σε αυτά που ζούμε. Σε λίγες μέρες θα μιλήσω για τα πάντα και για όλους. Θέλω να ηρεμήσω ψυχικά. Αυτό που χάθηκε στο παιχνίδι η ψυχική μας υγεία που είναι το πιο σημαντικό. Τα λέμε σύντομα”.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα