Στέλιος Παρλιάρος: “Στο σχολείο τα παιδιά με έλεγαν Τουρκόσπορο”

Στέλιος Παρλιάρος: “Στο σχολείο τα παιδιά με έλεγαν Τουρκόσπορο”
Ο Στέλιος Παρλιάρος glomex - ert

Ο Στέλιος Παρλιάρος μίλησε για το bullying που είχε δεχθεί στην παιδική ηλικία, όπου οι συμμαθητές του τον αποκαλούσαν "Τουρκόσπορο".

Καλεσμένος στην εκπομπή της ΕΡΤ “Στούντιο 4” βρέθηκε το απόγευμα της Δευτέρας ο Στέλιος Παρλιάρος, ο οποίος μίλησε για το bullying που είχε δεχτεί στο σχολείο, όπου τα παιδιά τον αποκαλούσαν “Τουρκόσπορο”, επειδή ο ίδιος είχε περάσει μέρος των πρώτων του χρόνων στην Τουρκία.

«Στο σχολείο δεν είχα θέμα με τα μακριά μαλλιά, δεν υπήρχε πρόβλημα με τους δασκάλους. Είχα, όμως, bullying στο σχολείο. Ωστόσο, δεν έδινα σημασία, γιατί ήμουν πολύ καλά με τον εαυτό μου. Έλεγαν ότι ήμουν Τουρκόσπορος. Αν έχω σπίτι στην Πόλη και τέτοια», είπε αρχικά ο γνωστός pastry chef.

«Επίσης, στην Κωνσταντινούπολη οι ποδιές που φορούσαμε ήταν σορτς και οι ποδιές ήταν μακριές, σαν μίνι φούστα και με κοιτούσαν τα παιδιά λίγο περίεργα και με κορόιδευαν. Με αυτές ήρθα (από την Τουρκία). Ήταν σαν φούστα. Μετά άλλαξα ποδιά… Γενικά οι γονείς μου προσπάθησαν πολύ για να με πάνε σχολείο», εξομολογήθηκε ο Στέλιος Παρλιάρος.

Δείτε παρακάτω το σχετικό απόσπασμα:

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα