Στην Ακρόπολη η Ιβάνκα Τραμπ – “Ένα μέρος όπου η ιστορία ζωντανεύει”

Στην Ακρόπολη η Ιβάνκα Τραμπ – “Ένα μέρος όπου η ιστορία ζωντανεύει”
Στην Ακρόπολη η Ιβάνκα Τραμπ Instagram

Η Ιβάνκα Τραμπ φαίνεται απολαμβάνει τις διακοπές της στην Ελλάδα μαζί με τον σύζυγό της Τζάρεντ Κούσνερ. Δείτε τις φωτογραφίες που ανήρτησε στην Ακρόπολη.

Την Αθήνα αποφάσισε επισκεφτεί η κόρη του τέως προέδρου Ντόναλντ Τραμπ, Ιβάνκα, με τα στιγμιότυπα από τις διακοπές της να κάνουν τον γύρο του διαδικτύου.

Συγκεκριμένα, η Ιβάνκα Τραμπ φαίνεται να απολαμβάνει τις διακοπές της στην Ελλάδα μαζί με τον σύζυγό της Τζάρεντ Κούσνερ και μέσα από ανάρτησή της στο Instagram, αποθεώνει την Ακρόπολη και τον Παρθενώνα.

Εξερευνώντας την Ακρόπολη στην Αθήνα!

Η Ακρόπολη είναι μια απόδειξη των απίστευτων επιτευγμάτων του αρχαίου ελληνικού πολιτισμού και της διαρκούς κληρονομιάς τους. Είναι ένα μέρος όπου η ιστορία ζωντανεύει, μεταφέροντάς σας πίσω στο χρόνο σε μια εποχή μύθου, φιλοσοφίας και πολιτιστικής λαμπρότητας.

Στεκόμενη στην κορυφή αυτής της αρχαίας ακρόπολης, που περιβάλλεται από εμβληματικές κατασκευές όπως ο Παρθενώνας και το Ερέχθειο, με ενέπνευσε δέος η απίστευτη δύναμη της ανθρώπινης ευρηματικότητας.

Η πανοραμική θέα της Αθήνας από την Ακρόπολη κόβει την ανάσα, προσφέροντας ένα μαγευτικό μείγμα αρχαίων και σύγχρονων αστικών τοπίων. Είναι ένα θέαμα που θα μείνει για πάντα χαραγμένο στη μνήμη μου.

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ. Πάμε Miami Heat!

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα