ΑΚΡΟΠΟΛΗ

ΥΠΠΟΑ για πλημμύρες στην Ακρόπολη: "Δημιουργούνται τουλάχιστον από το 2013"

ΥΠΠΟΑ για πλημμύρες στην Ακρόπολη: "Δημιουργούνται τουλάχιστον από το 2013"

Το Υπουργείο Πολιτισμού εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με τα πλημμυρικά φαινόμενα στην τσιμεντένια κατασκευή της Ακρόπολης, αναφέροντας πως αυτά προκαλούνται από τις ισχυρές βροχοπτώσεις εδώ και τουλάχιστον επτά χρόνια.

Εγκαινιάστηκε ο νέος ανελκυστήρας ΑμεΑ στην Ακρόπολη, 3 Δεκεμβρίου 2020

Εγκαινιάστηκε ο νέος ανελκυστήρας ΑμεΑ στην Ακρόπολη - Μενδώνη: "Είναι απολύτως προσβάσιμη"

"Είναι γεγονός ότι πλέον η Ακρόπολη, το σύμβολο του δυτικού πολιτισμού και της δημοκρατίας, είναι απολύτως προσβάσιμη" δήλωσε η Υπουργός Πολιτισμού, Λίνα Μενδώνη, στα εγκαίνια του ανελκυστήρα παρουσία του πρωθυπουργού.

Αντιδράσεις για το τσιμέντο στην Ακρόπολη -Η απάντηση του υπουργείου Πολιτισμού

Αντιδράσεις για το τσιμέντο στην Ακρόπολη -Η απάντηση του υπουργείου Πολιτισμού

Πληθώρα αρνητικών σχολίων συγκέντρωσε το... τσιμέντωμα στην Ακρόπολη στο πλαίσιο των έργων για την πρόσβαση στον Ιερό Βράχο από άτομα με κινητικά προβλήματα. Ανακοίνωση-απάντηση από το ΥΠΠΟΑ.

Η ελληνική σημαία στην Ακρόπολη

Κλειστό την Τρίτη το πλάτωμα του Ιερού Βράχου της Ακρόπολης λόγω εργασιών

Κλειστό θα παραμείνει το πλάτωμα του Ιερού Βράχου αύριο Τρίτη, 27 Οκτωβρίου, για λόγους ασφαλείας των επισκεπτών, λόγω εκτελούμενων εργασιών. Δωρεάν η επίσκεψη στη Νότια Κλιτύ

Αποδίδεται την Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2020, το έργο της αναβάθμισης του φωτισμού στον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης

Ακρόπολη: Δείτε τον νέο φωτισμό του Ιερού Βράχου

Πρόκειται για το πρώτο από μια σειρά έργων που πραγματοποιούνται από το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού με στόχο τη συνολική αναβάθμιση των υποδομών και των παρεχομένων υπηρεσιών της Ακρόπολης.

Το Μουσείο της Ακρόπολης

Μουσείο Ακρόπολης: 5 πράγματα που πρέπει να ξέρεις για το στολίδι της Ελλάδας

Το Μουσείο της Ακρόπολης αποτελεί ένα από τα σπουδαιότερα μουσεία διεθνώς. Η υλοποίηση και οι προδιαγραφές του ενισχύουν το αίτημα της χώρας μας για την επανένωση των Γλυπτών του Παρθενώνα.

Παρθενώνας

Άνοιξε η Ακρόπολη μετά από δύο μήνες - Υπόκλιση από τα διεθνή ΜΜΕ

Εκτενή αναφορά στην επαναλειτουργία της Ακρόπολης και άλλων αρχαιολογικών χώρων έκαναν τα διεθνή ΜΜΕ, κάτι το οποίο, όπως τονίζουν, ανήκει στο ευρύτερο κύμα χαλάρωσης των περιορισμών στην Ελλάδα.

Στα μπλε η Ακρόπολη: Η Παγκόσμια Ημέρα για τα Δικαιώματα του Παιδιού εορτάζεται κάθε χρόνο στις 20 Νοεμβρίου, με αφορμή την επέτειο υιοθέτησης από τη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ, το 1989, της Σύμβαση για τα Δικαιώματα του Παιδιού.

Ακρόπολη: Φωταγωγήθηκε μπλε για τα Δικαιώματα του Παιδιού

Η Παγκόσμια Ημέρα για τα Δικαιώματα του Παιδιού εορτάζεται κάθε χρόνο στις 20 Νοεμβρίου, με αφορμή την επέτειο υιοθέτησης από τη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ, το 1989, της Σύμβαση για τα Δικαιώματα του Παιδιού.