Στο νοσοκομείο ο Αλέν Ντελόν

Actor Alain Delon arrives for the screening of Plein Soleil at the 66th international film festival, in Cannes, southern France, Saturday, May 25, 2013. (Photo by Todd Williamson/Invision/AP)
Actor Alain Delon arrives for the screening of Plein Soleil at the 66th international film festival, in Cannes, southern France, Saturday, May 25, 2013. (Photo by Todd Williamson/Invision/AP) INVISION

Υποβλήθηκε σε "βαριά" καρδιαγγειακή εγχείρηση που πραγματοποιήθηκε κατεπειγόντως. Η κόρη του εμφανίζεται καθησυχαστική

Ο Γάλλος ηθοποιός Αλέν Ντελόν υποβλήθηκε σε εγχείρηση μπαϊπάς στις 18 Σεπτεμβρίου και σύντομα θα πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο, δήλωσε σήμερα η 26χρονη κόρη του Ανούσκα.

Η είδηση προκάλεσε ανησυχία. Ο Αλέν Ντελόν υποβλήθηκε σε εγχείρηση για καρδιακό πρόβλημα πριν από μερικές ημέρες. Το περιοδικό Ici Paris κάνει λόγο για "βαριά" καρδιαγγειακή εγχείρηση που πραγματοποιήθηκε κατεπειγόντως στις 18 του μηνός, μετά την εσπευσμένη μεταφορά του ηθοποιού σε νοσοκομείο του δυτικού Παρισιού.

Ο Ντελόν, που διαμαρτυρόταν εδώ και μέρες για επίμονους πόνους στην πλάτη και στο πόδι και ότι δυσκολευόταν να "πατήσει το πόδι του στο πάτωμα", εισήχθη επειγόντως στο νοσοκομείο και η επέμβαση διήρκησε πέντε ώρες. Στη συνέχεια πέρασε μια ολόκληρη ημέρα στην αίθουσα ανάνηψης και μια ημέρα στη μονάδα εντατικής θεραπείας. Ο Ντελόν φέρεται να παρακολουθείται από τους γιατρούς σε θάλαμο του νοσοκομείου.

"Ο πατέρας μου υποβλήθηκε σε επέμβαση στη μηριαία αρτηρία", είπε στην εφημερίδα Le Parisien η κόρη του διάσημου ηθοποιού ο οποίος θα γιορτάσει τα 82α γενέθλιά του στις 8 Νοεμβρίου. Η Ανούσκα Ντελόν διέψευσε ότι η επέμβαση έγινε κατεπειγόντως, τονίζοντας ότι ήταν προγραμματισμένη εδώ και "δύο με τρία χρόνια". Αιτία, τα προβλήματα στην κυκλοφορία του αίματος που ταλαιπωρούσαν τον ηθοποιό.

Η κόρη του διαβεβαίωσε τους θαυμαστές του ότι ο Ντελόν αναρρώνει, είναι καλά και σύντομα θα πάρει εξιτήριο. Η Ανούσκα προειδοποίησε τα μμε, ορισμένα από τα οποία συνέδεσαν τα καρδιακά προβλήματα του πατέρα της με τον θάνατο της Μιρέιγ Νταρκ, της πρώην συντρόφου του γόη του γαλλικού κινηματογράφου, την 1η Σεπτεμβρίου: "Σίγουρα τον λύπησε πολύ αυτός ο θάνατος, αλλά η νοσηλεία του στο νοσοκομείο δεν έχει σχέση με αυτό. Και σταματείστε να θάβετε τον κόσμο, αυτό είναι ανυπόφορο! Ο πατέρας μου δεν έχει τίποτε σοβαρό!".

Ωστόσο ο ηθοποιός είχε δηλώσει στο Paris Match μετά την είδηση του θανάτου της Νταρκ: "Η Μιρέιγ δεν είναι ένα κομμάτι της ζωής μου, είναι η ζωή μου. Χωρίς αυτήν, μπορώ και εγώ να φύγω".

(Πηγές: RTL, ladepeche.fr, φωτό: Todd Williamson/Invision/AP)

SHARE:

24Media Network