Survivor 4: Αιχμηρή ανάρτηση Κονδυλάτου για Σαλαγκούδη

Survivor 4: Αιχμηρή ανάρτηση Κονδυλάτου για Σαλαγκούδη
Ο Περικλής Κονδυλάτος και η Ανθή Σαλαγκούδη Glomex

Ο Περικλής Κονδυλάτος ανήρτησε μια φωτογραφία της Ανθής Σαλαγκούδη με ένα τραγούδι της Μαντόνα, που παρεξηγήθηκε. Το νόημα των στίχων και η εξήγησή του.

Μια αιχμηρή ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, η οποία προκάλεσε πολλά ερωτηματικά, έκανε ο Περικλής Κονδυλάτος για Ανθή Σαλαγκούδη.

Ο γνωστός σχεδιαστής κοσμημάτων είχε μιλήσει αρνητικά για την πρώην συμπαίκτριά του στο “Survivor 4”, όταν βγήκε από το παιχνίδι, αναφέροντας ότι ναι μεν ήταν πολύ κοντά και έκαναν παρέα, αλλά στην πορεία εκείνη σταμάτησε να του μιλά, ενώ την είχε κατηγορήσει ότι λειτουργούσε “σαν κακομαθημένο πλουσιοκόριτσο”.

Μετά από πολλές μέρες σιωπής στην μεταξύ τους κόντρα, ο Περικλής Κονδυλάτος ανήρτησε μια φωτογραφία της Ανθής Σαλαγκούδη και τη συνόδευσε με στίχους από το τραγούδι “HeartBreakCity” της Μαντόνα. Τα λόγια του τραγουδιού αναφέρουν χαρακτηριστικά “Καταριέμαι τη μέρα που γνωριστήκαμε / η ανάμνηση με στοιχειώνει / μακάρι να μπορούσα να ξεχάσω”.

Ο Κονδυλάτος εξηγεί τους λόγους της αιχμηρής ανάρτησης

Ο γνωστός σχεδιαστής μόδας βρέθηκε καλεσμένος το πρωί της Μεγάλης Τετάρτης (28/04) στην εκπομπή “Ευτυχείτε” και, μεταξύ άλλων, ερωτήθηκε για την αιχμηρή ανάρτησή του κατά της Ανθής Σαλαγκούδη και το νόημα πίσω από τους στίχους που ανήρτησε στη φωτογραφία της.

“Το τραγούδι της Μαντόνα είναι κάτι που δεν θα ήθελα να συζητήσω. Δεν έγινε κάτι και δεν μεσολάβησε τίποτα που να με πείραξε. Αυτό είναι ένα τραγούδι που μου αρέσει πάρα πολύ και μου θυμίζουν κάποια πράγματα που ζήσαμε με την Ανθή. Η μετάφραση στα ελληνικά βγαίνει λίγο αρνητική και δραματική. Το “καταριέμαι” είναι μια πολύ βαριά λέξη στα ελληνικά. Η μετάφραση βγαίνει πολύ χειρότερη από το νόημα του τραγουδιού που έχει να κάνει με αναμνήσεις και κάποια πράγματα που ίσως κοπήκαν ξαφνικά”, δήλωσε ο Περικλής Κονδυλάτος.

“Απλώς κάποιες φορές θεωρώ ότι υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που περνούν από τη ζωή μας και στην αρχή ξεκινούν τα πράγματα με έναν τρόπο, στη συνέχεια παίρνουν άλλη τροπή και μετά καταλήγουν με έναν άλλο τρόπο. Κοιτώντας πίσω, απορείς πώς φτάσανε τα πράγματα εδώ που φτάσανε”, συμπλήρωσε.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα