Survivor All Star: Νύφη ντύθηκε για τις ανάγκες βίντεο κλιπ η Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα

Survivor All Star: Νύφη ντύθηκε για τις ανάγκες βίντεο κλιπ η Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα
Καρολίνα Καλύβα glomex - skai tv

Τα σκαλιά της εκκλησίας φαίνεται να ετοιμάζεται να ανέβει η πρώην παίκτρια του Survivor All Star Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα, για τις ανάγκες ενός βίντεο κλιπ.

Αντιδράσεις προκάλεσε στα social media η είδηση του γάμου της Καρολίνας Ζακλίν Καλύβα με γνωστό ‘Ελληνα τραγουδιστή.

Συγκεκριμένα, η πρώην παίκτρια του Survivor All Star φαίνεται πως θα παντρευτεί τον λαϊκό τραγουδιστή Βασίλη Οικονόμου, σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής Super Κατερίνα.

Η είδηση του γάμου της πρώην παίκτριας, που αποσχόλησε την κοινή γνώμη για την ερωτική της σχέση με τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη, φαίνεται πως είναι fake ή διαφημιστικό τρικ.

Όπως αναφέρει το σχετικό ρεπορτάζ, η δημοσιογράφος Έλενα Πολυκάρπου είχε επικοινωνία με το περιβάλλον της πρώην παίκτριας και δεν επιβεβαιώνεται η είδηση ότι ετοιμάζεται για γάμο.

Ενδεχομένως, λοιπόν, να πρόκειται για πρωταπριλιάτικο αστείο (καθώς αύριο, Σάββατο, είναι Πρωταπριλιά) ή να πρόκειται για διαφημιστικό κόλπο που να αφορά το νέο βίντεο κλιπ του τραγουδιστή.

“Έτσι ξαφνικά, έτσι μαγικά, έτσι ονειρικά, σας καλούμε στην πιο χαρούμενη στιγμή της ζωής μας, στο πιο ερωτικό τραγούδι, τον γάμο μας” αναγράφεται στο προσκλητήριο, που όπως φαίνεται, είναι ψεύτικο.

Υπενθυμίζεται πως η Καρολίνα, πριν μπει στο Survivor All Star διατηρούσε σχέση με τον γνωστό ραπερ Μπο, ωστόσο μετά την επαφή της με τον Μάριο στο παιχνίδι, η σχέση τους έληξε.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα