Τάσος Παλαντζίδης: Η πρώτη δουλειά στο δημοτικό, η γνωριμία με τον Λάκη Λαζόπουλο και οι ” 10 μικροί Μήτσοι”

Τάσος Παλαντζίδης: Η πρώτη δουλειά στο δημοτικό, η γνωριμία με τον Λάκη Λαζόπουλο και οι ” 10 μικροί Μήτσοι”
Glomex

Μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης παραχώρησε στην ΕΡΤ ο ηθοποιός Τάσος Παλαντζίδης όπου, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στη γνωριμία του με τον Λάκη Λαζόπουλο και τον ρόλο του στους "10 μικρούς Μήτσους".

Καλεσμένος στην εκπομπή “Στούντιο 4” της ΕΡΤ βρέθηκε, το απόγευμα της Τρίτης, ο Τάσος Παλαντζίδης.
 

Μεταξύ άλλων, ο ηθοποιός αναφέρθηκε στα 56 χρόνια που εργάζεται, αλλά και στην πρώτη δουλειά που έκανε στο δημοτικό.

“Δεν έχω στερηθεί πολλά, δεν είχα απαιτήσεις. Κι επειδή μπορούσα να ζω με τη δουλειά που κάνω, όπως είδατε, η πρώτη μου δουλειά ξεκίνησε στο δημοτικό. Από το 1967 μέχρι και τώρα που μιλάμε, κολλάω παραπάνω από 300 ένσημα το χρόνο. Έχω δουλέψει, 56 χρόνια δουλεύω συνεχόμενα, ασταμάτητα και κάποιες εποχές, επειδή κάναμε σινεμά, τηλεόραση, τα ένσημα ήταν πολλαπλάσια”, δήλωσε αρχικά ο ηθοποιός.

Για τη γνωριμία του με τον Λάκη Λαζόπουλο, είπε τα εξής: “Με ήξερε ο Λάκης από πιο πριν, ερχόμουν κι εγώ στην Αθήνα, είχα κάποιες επαφές. Κάποια στιγμή με ζήτησε για μια παράσταση κι εμείς στο Κρατικό κάναμε ετήσια συμβόλαια. Ήθελα να δουλέψω με τον Λάκη, αλλά δεν καθόταν. Το έκανε μία, το έκανε δύο και την τρίτη χρονιά λέω ‘φεύγω στην Αθήνα, θα πάω κάτω και θα κάνει ο Λάκης παράσταση’.

Κατεβαίνω στην Αθήνα και δεν έκανε ο Λάκης παράσταση κι έμεινα έτσι. Έκανα κάποιες δουλειές στην αρχή και την επόμενη σεζόν με πήρε στους Μήτσους”.

Για τον ρόλο του στους “10 μικρούς Μήτσους”, δήλωσε: “Δεν μπήκα από την αρχή, είχαν αρχίσει οι Μήτσοι. Με πήραν ξαφνικά μια Πέμπτη βράδυ και μου είπαν για κάτι γυρίσματα που θα γινόντουσαν στην Αίγυπτο, αλλά εγώ δεν είχα διαβατήριο. Μου εξήγησαν πώς μπορώ να βγάλω και έφυγα για έκτακτη συμμετοχή. Από τότε έπαιζα σε όλα”.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα