Τάσος Σοφρωνίου: “Για μένα το κομμάτι της μόδας κλείνει μετά το GNTM”

Τάσος Σοφρωνίου: “Για μένα το κομμάτι της μόδας κλείνει μετά το GNTM”
Τάσος Σοφρωνίου Glomex

Ο κριτής του GNTM Τάσος Σοφρωνίου μίλησε για τη ζωή του στο Παρίσι, για το GNTM και για τα σχέδια που έχει όταν ολοκληρωθεί το ριάλιτι μόδας. Τι είπε για την πολιτική.

Έκπληξη στον Νίκο Μουτσινά έκανε την Τετάρτη (09/11) ο Τάσος Σοφρωνίου, ο οποίος “εισέβαλε” στην εκπομπή “Καλό μεσημεράκι”, ο οποίος μίλησε για τη ζωή του στο Παρίσι και για το GNTM του Star.

“Ήταν το όνειρό μου να πάω στο Παρίσι. Μένω εκεί 7 χρόνια, η ζωή μου στο Παρίσι είναι πάρα πολύ καλή. Χαίρομαι που μπορώ και διδάσκω μόδα στους Γάλλους, ένας Έλληνας από την Αθήνα”, δήλωσε.

Για μένα το κομμάτι της μόδας κλείνει μετά το GNTM. Για τον απλούστατο λόγο ότι έχω άλλες βλέψεις για το που θέλω να πάω στην καριέρα μου. Πάλι με την μόδα αλλά όχι με αυτό το κομμάτι, καθόλου. Δηλαδή στην κατασκευή, στον σχεδιασμό, σε όλα αυτά τα πράγματα. Θέλω να κάνω μια start up την οποία δουλεύω εδώ και ενάμιση χρόνο, που έχει να κάνει με την ψηφιοποίηση της μόδας μέσω ενός παιχνιδιού”, είπε ο κριτής του GNTM.

“Θα μπορούσα να κάνω μια πολιτική εκπομπή. Λατρεύω την πολιτική. Πολιτική, διπλωματία είναι τα χόμπι μου. Θεωρώ ότι η πολιτική έχει γίνει showbiz σε παγκόσμιο επίπεδο, οπότε μπορώ να δώσω τα φώτα μου”, είπε, επίσης.

Οι δηλώσεις του Τάσου Σοφρωνίου

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα