Τέλος η Κορομηλά από το Epsilon

Τέλος η Κορομηλά από το Epsilon

Για "ομαλή λήξη" της συνεργασίας με την γνωστή παρουσιάστρια κάνει λόγο ο σταθμός, καθώς το συμβόλαιο της ολοκληρώθηκε την Κυριακή. Οργιάζουν οι φήμες, καθώς εκκρεμεί το τελευταίο Μπράβο Ρούλα, στη Σύρο

Τέλος έλαβε την Δευτέρα η συνεργασία της Ρούλας Κορομηλά με τον τηλεοπτικό σταθμό Epsilon. Με ανακοίνωση ο σταθμός τονίζει ότι η συνεργασία τους ολοκληρώθηκε βάσει συμβολαίου, ωστόσο οι φήμες οργιάζουν ότι διεκόπη νωρίτερα, καθώς η εκπομπή Μπράβο Ρούλα έχει ένα ακόμα "επεισόδιο", το μεγάλο φινάλε που ήταν προγραμματισμένο να γίνει στη Σύρο την ερχόμενη Κυριακή.

"Ο τηλεοπτικός σταθμός EPSILON TV ανακοινώνει ότι έληξε ομαλά η συνεργασία του με την παρουσιάστρια Ρούλα Κορομηλά, βάση της υπογεγραμμένης συμφωνίας που έληγε στις 19/6/2016, την οποία ευχαριστεί για την άψογη συνεργασία και της εύχεται ολόψυχα ότι καλύτερο για το μέλλον.

Δημοσιεύματα που αναρτήθηκαν τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο και αφορούν τη λήξη συνεργασίας του τηλεοπτικού σταθμού EPSILON TV με την κ. Ρούλα Κορομηλά είναι μυθεύματα και δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα", αναφέρει η ανακοίνωση του καναλιού.

Διαβάστε ακόμη: Οι σπόντες της Κορομηλά στο Φουρθιώτη και η 'εξαφάνισή' της

Οι φήμες πάντως οργιάζουν για το αν όντως πρόκειται για αναμενόμενη εξέλιξη ή για "διαζύγιο", καθώς πολλά έχουν ακουστεί και γραφτεί περί δυσαρέσκειας της διοίκησης του σταθμού για τα νούμερα τηλεθέασης, για δυσβάστακτο κόστος της εκπομπής, μέχρι και για εμπλοκή του Μένιου Φουρθιώτη, ο οποίος φέρεται να ήθελε να συμπαρουσιάσουν το τελευταίο Μπράβο Ρούλα στη Σύρο.

Εκείνες τις μέρες πάντως ο Φουρθιώτης θα βρίσκεται ούτως ή άλλως στο όμορφο νησί των Κυκλάδων, καθώς από εκεί θα βγει η δική του εκπομπή "Αποκαλυπτικά" και δεν αποκλείεται, μετά τη λήξη της συνεργασίας με την Κορομηλά, να παρουσιάσει εντέλει αυτός το βραδινό show.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Οι σπόντες της Κορομηλά στο Φουρθιώτη και η 'εξαφάνισή' της

SHARE:

24Media Network