Θέμης Ανδρεάδης: “Ήμουν sex maniac – Θα πάρετε; Ευχαρίστως”

Θέμης Ανδρεάδης: “Ήμουν sex maniac – Θα πάρετε; Ευχαρίστως”
Glomex

Για την έντονη ερωτική ζωή που είχε στο παρελθόν, αλλά και την γνωριμία με τη σύζυγό του, μίλησε ο γνωστός ερμηνευτής Θέμης Ανδρεάδης.

Καλεσμένος στην εκπομπή της ΕΡΤ “Στούντιο 4” βρέθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας ο Θέμης Ανδρεάδης.

Ο γνωστός ερμηνευτής, μεταξύ άλλων, μίλησε για το παρελθόν του και συγκεκριμένα, για την έντονη ερωτική ζωή που είχε, ιδιαίτερα πριν τη γνωριμία με τη σύζυγό του.

Ήμουν sex maniac, πρέπει να αναγνωρίζω τα λάθη μου. Είχα έντονη ερωτική ζωή. ‘Θα πάρετε; Ευχαρίστως’. Δεν έλεγα να δούμε. Ευχαρίστως”.

Στη συνέχεια μίλησε για τον τρόπο που γνώρισε τη γυναίκα του, με την οποία μετρούν 47 χρόνια γάμου.

“Ήταν Απρίλης του ’76 και τότε τραγουδούσα με τη Βίκυ Μοσχολιού. Έρχονται από το Αριστοτέλειο Θεσσαλονίκης να μας κάνουν πρόταση να τραγουδήσουμε σε μια συναυλία στο πανεπιστήμιο. Εγώ τότε έκανε παρέα με την Νατάσα Γερασιμίδου, ήταν νέα τότε, ήταν και κουμπάρα μου, της έχω βαφτίσει το παιδί και την έχω παντρέψει.

Με έλεγε ‘Μέμο’ και κάποια στιγμή μου λέει ‘Μέμο, Δευτέρα που θα έρθεις, πριν πας, έλα από το Πανόραμα, να σε δούμε, να φάμε μαζί’. Πάω εκεί και ξαφνικά, για να μην πολυλογώ, ανοίγει η πόρτα, κοιτάω και μπαίνει η Άννα (η σύζυγός του). Την κοιτάω και της λέω ‘εσένα θα σε παντρευτώ’. Όταν της το είπα, εκείνη είπε ‘τρελός είναι;’, αλλά στη συνέχεια με πίστεψε”.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα