Ο Θοδωρής Αθερίδης θα ήθελε δημοψήφισμα για τη Συμφωνία των Πρεσπών

Ο Θοδωρής Αθερίδης θα ήθελε δημοψήφισμα για τη Συμφωνία των Πρεσπών

Ο απολαυστικός Θοδωρής Αθερίδης βρέθηκε στο Πρωινό και μίλησε για το "Μην ψαρώνεις", ενώ τοποθετήθηκε για το εθνικό ζήτημα της Συμφωνίας των Πρεσπών, λέγοντας τη γνώμη του.

Ο Θοδωρής Αθερίδης μίλησε στο Πρωινό για τη νέα σειρά του ΑΝΤ1 που πρωταγωνιστεί, με τίτλο "Μην ψαρώνεις", αλλά και για τον Γιώργο Αγγελόπουλο.

Όπως ανέφερε, τα τελευταία χρόνια απομακρύνθηκε από την τηλεόραση, γι' αυτό και δεν μπορεί πια να γνωρίζει τι είναι εκείνο που μπορεί να έχει επιτυχία σε μια σειρά, ωστόσο, ακούει πολύ θετικά σχόλια προς το παρόν.

"Όταν μου προτάθηκε η σειρά, μου άρεσε και είπα θα το κάνω", δήλωσε, ενώ, όπως είπε, ποτέ δεν είχε το κριτήριο να καταλάβει αν μια δουλειά θα πάει καλά, δίνοντας αρκετά παραδείγματα και από προηγούμενες σειρές που συμμετείχε.

ADVERTISING

Αναφέρθηκε, επίσης, στο ότι οι εκπομπές μαγειρικής, επιβίωσης ή και μόδας ελκύουν πολύ κόσμο και έχουν μεγάλη επιτυχία, ενώ εξομολογήθηκε πως έβλεπε το Survivor και του άρεσε ο Ντάνος.

Ο Θοδωρής Αθερίδης τοποθετήθηκε, επίσης, στο Πρωινό για την συμφωνία των Πρεσπών, το δημοψήφισμα, αλλά και τους λόγους που ο Αλέξης Τσίπρας «βόλεψε» τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Μεταξύ άλλων, ανέφερε πως θα προτιμούσε να γίνει δημοψήφισμα σχετικά με τη Συμφωνία, ώστε να πάρει την ευθύνη ο λαός για την απόφαση αυτή, η οποία μετά από χρόνια μπορεί να αποδειχθεί είτε σωστή είτε λάθος.

"Στο δημοψήφισμα ήμουν με το "Ναι". Στο τέλος σεβάστηκε τη γνώμη των πολλών. Τότε το θέμα ήταν δημοσιονομικό. Τώρα το ζήτημα είναι εθνικό", είπε σχετικά στη συνέντευξή του στη Φαίη Σκορδά.

"Εγώ είμαι με τον λαό. Όταν βλέπω ότι οι μισοί υποστηρίζουν τη μια άποψη και οι άλλοι μισοί την άλλη, παρά να στοχοποιούνται ως "προδότες" μεταξύ τους, καλύτερα είναι να το λύσουμε με ένα δημοψήφισμα. Αυτή είναι η γνώμη μου", πρόσθεσε.

SHARE:

24Media Network