Θρήνος για τη Νάγια Ριβέρα: Πάλεψε για να σώσει τον γιο της

Θρήνος για τη Νάγια Ριβέρα: Πάλεψε για να σώσει τον γιο της
Η ηθοποιός Νάγια Ριβέρα ASSOCIATED PRESS

Η Νάγια Ριβέρα χρησιμοποίησε τις τελευταίες της δυνάμεις προκειμένου να σώσει τον 4χρονο γιο της, όπως εκτιμούν οι αρχές. Θρήνος για τον θάνατο της νεαρής ηθοποιού.

Στην 33χρονη ηθοποιό, Νάγια Ριβέρα, η οποία αγνοείτο  στη λίμνη Πίρου κοντά στο Λος Άντζελες των ΗΠΑ από την περασμένη Τετάρτη ανήκει το πτώμα το οποίο εντόπισαν οι αρχές της κομητείας Βεντούρα στην Καλιφόρνια την Δευτέρα.

Η Αμερικανίδα ηθοποιός  με τον 4χρονο γιο της είχαν νοικιάσει μια βάρκα, προκειμένου να κάνουν βόλτα στη λίμνη.

“Η Νάγια Ριβέρα χρησιμοποίησε τις τελευταίες της δυνάμεις για να σώσει τον 4χρονο γιο της”, ανέφερε ο σερίφης της κομητείας Βεντούρα, Bill Ayub, σε συνέντευξη Τύπου.  “Συγκέντρωσε αρκετή ενέργεια, ώστε να βάλει τον γιό της ξανά μέσα στη βάρκα, αλλά όχι τόση ώστε να σώσει τον εαυτό της”, είπε χαρακτηριστικά.

Οι έρευνες των αρχών ξεκίνησαν όταν το παιδί  εντοπίστηκε μόνος του να επιπλέει σε βάρκα στη Λίμνη, ενώ η επιχείρηση για την 33χρονη ηθοποιό σύντομα μετατράπηκε από αποστολή έρευνας και διάσωσης σε αποστολή ανάσυρσης.

Το απόγευμα της Δευτέρας, οι αρχές εντόπισαν ένα πτώμα κοντά στην περιοχή που αναζητούνταν η αγνοούμενη ενώ το βράδυ της ίδιας ημέρας η σορός ταυτοποιήθηκε. Επρόκειτο για την πρωταγωνίστρια του Glee, Νάγια Ριβέρα.

Οι αρχές, στην αρχική τους εκτίμηση, τόνισαν ότι δεν έχουν εντοπιστεί ίχνη πάλης ή αυτοκτονίας. Αυτό σημαίνει ότι ο θάνατος της οφείλεται σε πνιγμό.

Πρωταγωνιστές του Glee, συγγενείς και φίλοι “έστειλαν” το τελευταίο τους αντίο.

Η Rivera ξεκίνησε την καριέρα της ως 4χρονη στην κωμική σειρά CBS “The Royal Family” και έκανε εμφανίσεις σε διάφορες σειρές όπως “The Fresh Prince of Bel-Air”, “Family Matters” και “Baywatch”.

Έγινε ευρέως γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στη σειρά “Glee” του Fox, όπου συμμετείχε από το 2009 έως το 2015, υποδυόμενη τη μαζορέτα Santana Lopez.

Η Αμερικανίδα ηθοποιός, μοντέλο και τραγουδίστρια γεννημένη το 1987 στην Σάντα Κλάριτα της Καλιφόρνια, έζησε το μεγαλύτερο μέρος της ζωής της στο Λος Άντζελες. Έχει πρωταγωνιστήσει στα εξώφυλλα σπουδαίων περιοδικών όπως Cosmopolitan, Maxim, Rolling Stone, FHM, Complex.

Τον Φεβρουάριο του 2015 ανακοίνωσαν πως εκείνη και ο ηθοποιός Ryan Dorsey περιμένουν το πρώτο τους παιδί, τον Josey Hollis. Τον Δεκέμβριο του 2017 η Νάγια Ριβέρα, υπέβαλε αίτηση διαζυγίου ενώ οι γονείς συμφώνησαν να μοιράζονται από κοινού την κηδεμονία του παιδιού τους.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version