Naya Rivera: Κορυφώνεται η αγωνία – Συνεχίζεται η αναζήτησή της στη λίμνη

Naya Rivera: Κορυφώνεται η αγωνία – Συνεχίζεται η αναζήτησή της στη λίμνη
Η ηθοποιός Naya Rivera Willy Sanjuan/Invision/AP

Σβήνουν οι ελπίδες να βρεθεί ζωντανή η 33χρονη πρωταγωνίστρια του "Glee", που εξαφανίστηκε στη Λίμνη Piru. "Σαρώνουν" τον βυθό με εξοπλισμό σόναρ.

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό της Naya Rivera, της πρωταγωνίστριας της διάσημης σειράς “Glee” που αγνοείται από την από την Τετάρτη (08/07), μετά από εξόρμησή της με βάρκα στη Λίμνη Piru στην Καλιφόρνια, όπου είχε πάει μαζί με τον 4χρονο γιο της.

Οι έρευνες ξεκίνησαν όταν ο 4χρονος γιος της εντοπίστηκε μόνος του να επιπλέει σε βάρκα στη Λίμνη, ενώ η επιχείρηση για την 33χρονη ηθοποιό μετατράπηκε από αποστολή έρευνας και διάσωσης σε αποστολή ανάσυρσης, με τις αρχές να εικάζουν ότι η άτυχη γυναίκα πνίγηκε.

Πλάνα του CCTV, που κυκλοφόρησαν από το Γραφείο του Σερίφη της Κομητείας Ventura, δείχνουν την Rivera να φτάνει στην αποβάθρα με τον γιο της και στη συνέχεια να φεύγει για το ταξίδι της με τη βάρκα. Ο 4χρονος δήλωσε στις αρχές ότι ο ίδιος και η μητέρα του κολυμπούσαν, αλλά εκείνη εξαφανίστηκε και δεν επέστρεψε ποτέ στη βάρκα τους.

Οι έρευνες των αρχών είναι άκαρπες μέχρι στιγμής, αλλά η αναζήτησή της στη Λϊμνη Piru συνεχίζεται με εξειδικευμένο εξοπλισμό. Κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου, οι αρχές δήλωσαν ότι ενώ ο εξοπλισμός σόναρ έχει πάρει αρκετές υποβρύχιες εικόνες, κανένα από τα αντικείμενα που εντοπίστηκαν δεν είναι η Rivera.

Οι αρχές χρησιμοποιούν, πέρα από τον εξοπλισμό σόναρ, και δύτες, καθώς και εκπαιδευμένα σκυλιά, ώστε να εντοπίσουν την 33χρονη ηθοποιό. Οι ελπίδες για να βρεθεί ζωντανή σβήνουν, ωστόσο, οι αρχές δηλώνουν αισιόδοξες πως θα βρεθεί κάποιος στοιχείο της, ενώ φοβούνται πως ίσως να παγιδεύτηκε στο βυθό της λίμνης.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα