Το εξώφυλλο δίσκου της χρονιάς; Η topless Nicki Minaj αυτοανακηρύσσεται “βασίλισσα”

Το εξώφυλλο δίσκου της χρονιάς; Η topless Nicki Minaj αυτοανακηρύσσεται “βασίλισσα”
Η Nicki Minaj στο 14ο CFDA Vogue Fashion Fund Gala Evan Agostini/Invision/AP

Η διάσημη τραγουδίστρια της ραπ έδωσε στη δημοσιότητα το εξώφυλλο του νέου της δίσκου "Queen" και προκάλεσε ανάμεικτες αντιδράσεις για το πόσο "αποκαλυπτικό" είναι

H Nicki Minaj αποτελεί σήμερα ίσως την πιο επιτυχημένη τραγουδίστρια της ραπ στις ΗΠΑ. Στην επιτυχία της αυτή έχουν συνεισφέρει τόσο οι στίχοι της, που πολλές φορές θεωρούνται over the top, όσο και οι σέξι εμφανίσεις της στα βίντεο κλιπ και τις διάφορες εκδηλώσεις όπου παρίσταται. Η γνωστή χορευτική κίνηση twerking” συνδέθηκε άλλωστε με το όνομά της την περίοδο που κυκλοφόρησε το super hit της “Anaconda”.

Πλέον η βασίλισσα της ραπ πηγαίνει ένα βήμα παραπέρα και “αυτοκηρύσσεται” βασίλισσα στον νέο δίσκο της “Queen”, το εξώφυλλο του οποίου δόθηκε πριν λίγες ημέρες στη δημοσιότητα και προκάλεσε έντονες αντιδράσεις, άλλες θετικές άλλες αρνητικές. Και αυτό γιατί εμφανίζεται topless σαν άλλη Κλεοπάτρα που έχει σκαρφαλώσει σε ένα κλαδί. Το σώμα της καλύπτεται -όπου χρειάζεται- με αυτοκόλλητα, χάντρες και διάφανα υφάσματα. Το συνολικό αποτέλεσμα έχει αναμφίβολα μια ενδιαφέρουσα αισθητική, σε κάθε περίπτωση ωστόσο δείχνει πως στοχεύει στο να τραβήξει τα βλέμματα του θεατή, χωρίς σκέψη ή δεύτερη ανάγνωση.

Να σημειωθεί πως η Minaj φημολογείται πως έχει δεσμό με τον ράπερ Eminem και έχει ήδη κυκλοφορήσει δύο singles από το νέο της LP (“Barbie Tingz” και”Chun-Li”).

Η Nicki Minaj σε gala του MET Evan Agostini/Invision/AP

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα