Το 'Sorry' του Justin Bieber στον Trump. Αρνήθηκε πρόταση 5 εκατ δολαρίων

Το 'Sorry' του Justin Bieber στον Trump. Αρνήθηκε πρόταση 5 εκατ δολαρίων

Ο Καναδός τραγουδιστής δέχτηκε πρόταση από το κόμμα των Ρεπουμπλικανών, να τραγουδήσει live στο συνέδριο των "ελεφάντων", για την πανηγυρική ανάδειξη του Ντοναλντ Τραμπ ως υποψηφίου, όμως απέρριψε αμοιβή μαμούθ

Η προσφορά ήταν δελεαστικότατη, όμως το ιδεολογικό δίλημμα βάρυνε περισσότερο τον τραγουδιστή και τον μάνατζέρ του. Ο λόγος για τον Justin Bieber, που σύμφωνα με το TMZ, δέχτηκε πρόταση 5 εκατ. δολαρίων ώστε να εμφανιστεί live κατά τη διάρκεια του συνεδρίου των Ρεπουμπλικανών. Ο καλλιτέχνης αρνήθηκε έπειτα από απειλές του ατζέντη του, που διεμήνυσε ότι θα παραιτηθεί, αλλά και κατόπιν προτροπής του LeBron James.

Το σκανδαλοθηρικό site επικαλείται πηγές του πρακτορείου νέων ταλέντων CAA, που έχει υπό την ευθύνη του την καριέρα του Bieber, σύμφωνα με τις οποίες οι Ρεπουμπλικάνοι επικοινώνησαν με το περιβάλλον του τραγουδιστή για ένα 45λεπτο live στο Quicken Loans Arena, όπου διεξήχθη το συνέδριο.

Πρόκειται για την υψηλότερη χρηματική πρόταση που είχε δεχτεί ποτέ ο Καναδός σταρ και πιθανότατα μια πρόταση από τις επικερδέστερες στη αμερικανική Showbiz και ως εκ τούτου φαίνεται πως ο Justin τη σκέφτηκε σοβαρά. Εκεί όμως ξεκίνησαν τα προβλήματα. Αρχικά, ο μάνατζερ Scooter Braun, ο οποίος στηρίζει με όλο του το είναι τη Hillary Clinton και μάλιστα έχει διοργανώσει στο παρελθόν εκδήλωση υποστήριξης στο πρόσωπό της στο Los Angeles.

O Braun υποστήριξε πως πρόκειται για μια πολιτική τοποθέτηση, όμως δεν απέρριψε την πρόταση μονομιάς. Πρότεινε στους διοργανωτές να τοποθετηθούν μπάνερ με το σύνθημα "Black Lives Matter" (σε μια κίνηση υψηλού συμβολισμού δεδομένων των αιματηρών γεγονότων αστυνομικών και μαύρων στη χώρα), κάτι που οι χορηγοί αρνήθηκαν και πρότειναν το σύνθημα "All lives matter" αντ' αυτού. Επιπλέον, οι υπεύθυνοι κατέστησαν σαφές πως ο Justin Bieber δεν θα μπορούσε να αναφέρει οτιδήποτε το αρνητικό σε βάρος του Donald Trump ή του κόμματος. Τελικά, ο μάνατζερ έριξε το μπαλάκι στον καλλιτέχνη, τονίζοντας όμως πως αν δεχτεί την πρόταση εκείνος θα σταματήσει να του προσφέρει τις υπηρεσίες του.

Εξάλλου, το δημοσίευμα αναφέρει πως ο παίκτης του μπάσκετ LeBron James επικοινώνησε με τον καλλιτέχνη και του συνέστησε να αρνηθεί την πρόταση. Άλλωστε, το πιο σημαντικό πρόβλημα ήταν πως οι μουσικοί που πλαισιώνουν τον 22χρονο είναι αφρικανικής καταγωγής και αρνούνταν πεισματικά να παραστούν στην εκδήλωση.

ΠΗΓΗ TMZ

 

SHARE:

24Media Network