Τριανταφύλλη Μπουτεράκου: Έκανα μήνυση στους γονείς μου – Με έκλεισαν στο ψυχιατρείο

Τριανταφύλλη Μπουτεράκου: Έκανα μήνυση στους γονείς μου – Με έκλεισαν στο ψυχιατρείο

Η ηθοποιός κατήγγειλε ότι οι γονείς της την είχαν βάλει με το ζόρι στο Δρομοκαΐτειο, εξαιτίας περιουσιακών διαφορών τους.

Για τη μήνυση που έχει καταθέσει σε βάρος των γονιών της, προκειμένου να δικαιωθεί και να αποκατασταθεί το όνομα και η υπόληψη της μίλησε το βράδυ της Τετάρτης η ηθοποιός Τριαντάφυλλη Μπουτεράκου, ενώ έκανε λόγω για μια «πατριαρχική οικογένεια» που δεν της άφηνε το δικαίωμα επιλογής σε βασικά ζητήματα.

Η ηθοποιός έγινε περισσότερο γνωστή από την περιπέτεια που είχε πριν δυόμιση χρόνια, όταν κατήγγειλε ότι οι γονείς της την είχαν βάλει με το ζόρι στο Δρομοκαΐτειο, εξαιτίας περιουσιακών διαφορών τους.

«Έκανα μήνυση στους γονείς και στον ξάδερφό μου, ζητώντας ηθική αποκατάσταση και δημόσια συγγνώμη. Το γεγονός ότι οι μηνύσεις έχουν φτάσει αυτή τη στιγμή στο ακροατήριο, σημαίνει ότι είναι πολύ βάσιμες. Με δύο ένορκες καταθέσεις ότι κάποιος δεν είναι καλά, μπορεί να οδηγηθεί στο ψυχιατρείο. Μάλιστα, η μία από τις δύο καταθέσεις που έγιναν εις βάρος μου, ήταν από έναν ξάδερφό μου από την Πάτρα, ο οποίος είχε να με δει τουλάχιστον 7 χρόνια. Οι γονείς μου κατέθεσαν ψευδώς ότι έχω ιστορικό ψυχιατρικής νόσου και γι΄αυτό διώκονται για ψευδορκία» ανέφερε μεταξύ άλλων η Τριαντάφυλλη Μπουτεράκου, που βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «The 2Night Show» με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα