Τριαντάφυλλος σε Θεοδωρίδου: Δεν πειράζει Νατάσα μου, μόνο 3 πλατίνες σου έγραψα

Απόσπασμα από το βίντεο κλιπ του "Μη Γυρίσεις Ξανά" με ερμηνευτές τη Νατάσα Θεοδωρίδου και τον Τριαντάφυλλο
Απόσπασμα από το βίντεο κλιπ του "Μη Γυρίσεις Ξανά" με ερμηνευτές τη Νατάσα Θεοδωρίδου και τον Τριαντάφυλλο YOUTUBE

Σπόντα του τραγουδιστή που με ανάρτησή του στο facebook, στηλιτεύει το γεγονός πως δεν ήταν καλεσμένος στην εκπομπή αφιέρωμα στην Θεοδωρίδου από το "Στην Υγεία Μας"

Το αφιέρωμα της εκπομπής "Στην Υγειά Μας Ρε Παιδιά" στη Νατάσα Θεοδωρίδου, στάθηκε αφορμή να βγουν τα μαχαίρια από πλευράς Τριαντάφυλλου. Ο τραγουδιστής που συνεργάστηκε με την Νατάσα Θεοδωρίδου στα πρώτα της άλμπουμ σχολίασε δηκτικά το γεγονός πως δεν ήταν ανάμεσα στους καλεσμένους της σαββατιάτικης εκπομπής με παρουσιαστή τον Σπύρο Παπαδόπουλο.

Θεοδωρίδου και Τριαντάφυλλος σε παλαιότερη συνάντησή τους
Θεοδωρίδου και Τριαντάφυλλος σε παλαιότερη συνάντησή τους ΕΥΡΩΚΙΝΗΣΗ

"Νατάσα Θεοδωρίδου μου σε αγαπάμε δεν πειράζει που δεν μας κάλεσες στο "Στην υγεία μας ρε παιδιά", εξάλλου δεν έκανα και τίποτα σημαντικό" σημειώνει ο τραγουδιστής και προσθέτει: "Μόνο 4 δίσκους σου έγραψα και 3 πλατίνες, να είσαι πάντα καλά Νατασσα μου με υγεία και αγάπη. Καλή συνέχεια σου εύχομαι".

Μάλιστα, ο τραγουδιστής ανάρτησε στον λογαριασμό του στο facebook ένα βίντεο στο οποίο φαίνονται οι απονομές χρυσών και πλατινένιων για τις εν λόγω δισκογραφικές δουλειές, για τις οποίες είχε βραβευτεί και εκείνος ανάμεσα στους συντελεστές.

Να θυμίσουμε πως οι δυο τους είχαν ερμηνεύσει μαζί και ένα ντουέτο, με τίτλο "Μην Γυρίσεις Ξανά" πίσω στο μακρινό 1997, που είχε γίνει ιδιαίτερα μεγάλο σουξέ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Θύμα διάρρηξης έπεσε ο τραγουδιστής Τριαντάφυλλος

ADVERTISING

SHARE: