Trolls “ξεσπάθωσαν” κατά της Μεγκ Ράιαν για όσα έχει επιλέξει να κάνει στο πρόσωπο της

Trolls “ξεσπάθωσαν” κατά της Μεγκ Ράιαν για όσα έχει επιλέξει να κάνει στο πρόσωπο της
H Mεγκ Ράιαν, το 1996 με τον τότε σύζυγο της, Ντένις Κουέιντ. AP Photo/Chris Pizzello

Η Μεγκ Ράιαν εμφανίστηκε δημοσίως, για πρώτη φορά έπειτα από 6 μήνες, στην πρεμιέρα του "Still" του Μάικλ J. Φοξ και έγινε ξανά στόχος των κριτών των social media, για την εμφάνιση της.

H Mεγκ Ράιαν έκανε την πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά ένα εξάμηνο αποχής από τα κοινά, για να τιμήσει τον φίλο της Μάικλ J. Φοξ, στην πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ της ζωής του με τίτλο “Still”, στο Apple TV+.

Ενσωματώνει στοιχεία ντοκιμαντέρ, αρχειακά και σεναριακά, όπως ο πρωταγωνιστής αφηγείται τη ζωή του και την εξέλιξη του από ένα μικροκαμωμένο παιδί που ξεκίνησε το ταξίδι του από καναδική στρατιωτική βάση και έφτασε στις κορυφές του Χόλιγουντ, το ‘80, ενώ στα 29 είχε διαγνωστεί με Πάρκινσον.

H Ράιαν, πρωταγωνίστρια κάποιων εκ των μεγαλύτερων επιτυχιών της δεκαετίας του ‘80 και του ‘90 θα ‘κλείσει’ τον προσεχή Νοέμβρη τα 62 της χρόνια. 

H τελευταία προσωπική φωτογραφία που ‘πόσταρε’ στο λογαριασμό της στο Instagram ήταν το εξώφυλλο που ακολουθεί, την πρώτη ημέρα του Μάρτη του 2022.

Τα trolls είχαν ‘πέσει’ να τη ‘φάνε’, σχολιάζοντας τις αλλαγές στην εμφάνιση της, συγκριτικά με το πώς ήταν στα 20 και τα 30. Πράγμα που θα το λέγατε και παράλογο, αφού αλλάζουμε όπως μεγαλώνουμε. Και ο καθένας έχει δικαίωμα να κάνει με την εμφάνιση του, ό,τι νιώθει πως χρειάζεται.

Ό,τι είχε γίνει πέρυσι, δεν συγκρίνεται με όσα έχει ακούσει από τα ξημερώματα -σε μια ακόμα αποθέωση του ageism-, όταν πήγε στην πρεμιέρα του φίλου της. Στις φωτογραφίες ήταν αγνώριστη, με πολλούς χρήστες των social media να έχουν να πουν τα χειρότερα.

Χωρίς να τους ρωτήσει βέβαια, κανείς.

Πολλοί έσπευσαν να υπερασπιστούν την ηθοποιό, εξηγώντας τα προφανή: πως μπορεί να είναι όπως θέλει. Και σίγουρα δεν είναι όπως ήταν πριν 35 χρόνια.

Όπως είχε πει η Ράιαν σε παλαιότερη συνέντευξη της η εκ των μεγαλύτερων ‘θυμάτων’ του ageism στο Χόλιγουντ “έχουμε κολλήσει σε αυτές τις συζητήσεις για την εμφάνιση, το χρώμα των μαλλιών και τις ρίζες μας. Είναι ενδιαφέρον και αστείο για πέντε λεπτά, αλλά μετά δεν έχει και τόσο ενδιαφέρον”. Και αυτό που έχει σημασία πάντα, στο τέλος της ημέρας είναι να έχουμε υγεία.

Η Ράιαν αντιμετωπίζει διάφορα θέματα υγείας από το 2015, που περιλαμβάνουν από πόνο έως κρίσεις άγχους. Τότε ήταν η πρώτη φορά που media είχε αναφέρει πως “δείχνει να έχει εθιστεί στις πλαστικές επεμβάσεις” χωρίς να ρωτήσει την ίδια σχετικά.

Mετά το σάλοπου ξέσπασε, είχε αρκεστεί στο “υπάρχουν πιο σημαντικά θέματα από το πώς είναι η εμφάνιση των γυναικών και πώς μεγαλώνουν. Λατρεύω τον άνθρωπο που έχω γίνει, τον άνθρωπο στον οποίο έχω εξελιχθεί”.

Είχε προσθέσει και ότι σε όλα τα χρόνια που ήταν στην ‘πρώτη γραμμή’ ένιωσε να εξαντλείται από τη διαρκή παρακολούθηση των μέσων, σε συνδυασμό με όσα ζούσε στη ζωή της (μεταξύ τους και ένα διαζύγιο) “και έφτασα στο σημείο να μην ξέρω ποια είναι. Αισθανόμουν απομονωμένη”.

Εδώ και μια δεκαετία ασχολείται με την σκηνοθεσία.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα