Τσιτσιπάς: Δεν είναι προτεραιότητά μου τα ερωτικά, είμαι συγκεντρωμένος στον στόχο

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς κατά τη διάρκεια του αγώνα με τον Ρότζερ Φέντερερ

"Προσπαθώ να ζω μια νορμάλ ζωή όπως έκανα πάντα, σινεμά καμιά φορά, μπόουλινγκ, να τρώω, να κάνω κανένα βίντεο, να πάω στην παραλία για μπάνιο", δήλωσε μεταξύ άλλων.

Σε συνέντευξή του στο STAR πριν λίγο καιρό, ο Στέφανος Τσιτσιπάς, που πέρασε τα στους 4 του Αυστραλιανού Open τα ξημερώματα της Τρίτης, είχε μιλήσει για την προσωπική του ζωή.

"Με κάνει χαρούμενο που βλέπω ότι οι άνθρωποι αρχίζουν να παρακολουθούν λίγο τένις. Υπάρχει ενδιαφέρον γενικά, έβλεπα τα μηνύματα που μου στέλνανε, μου έστειλε ακόμα και ο κ. Τσίπρας, ήταν κάτι που δεν περίμενα".

ADVERTISING

Όταν ρωτήθηκε για τον πατέρα του, ο Στέφανος απάντησε: "Είναι προπονητής μου, είναι ο καλύτερός μου φίλος, όταν είμαι στο εξωτερικό και χωρίς αυτόν πραγματικά δεν ξέρω αν θα μπορούσα να βρίσκομαι εδώ που βρίσκομαι αυτή τη στιγμή, είναι το μισό από αυτό που έχω καταφέρει μέχρι στιγμής."

"Τους έβλεπα όλους αυτούς σαν σούπερ ήρωες αλλά τώρα καταλαβαίνω ότι δεν είναι, είναι απλά η δουλειά που έχουν βάλει στο παιχνίδι τους", είπε για τους τενίστες που θαύμαζε μικρός και τώρα τους αντιμετωπίζει στο "γήπεδο", ενώ πρόσθεσε: "Προσπαθώ να ζω μια νορμάλ ζωή όπως έκανα πάντα, σινεμά καμιά φορά, μπόουλινγκ, να τρώω, να κάνω κανένα βίντεο, να πάω στην παραλία για μπάνιο".

Ως προς τα τα κορίτσια και το εάν έχει χρόνο, ο Έλληνας πρωταθλητής είπε: "Δεν είναι εύκολο, ταξιδεύω πάρα πολύ και είμαι συγκεντρωμένος στους στόχους που θέλω να καταφέρω και να πετύχω και αυτό το βλέπω σαν κάτι δεύτερο όχι τόσο σαν προτεραιότητα αυτή τη στιγμή αλλά είμαι σίγουρος ότι στο μέλλον κάποια στιγμή γιατί όχι;"

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Τσιτσιπάς
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Στέφανος Τσιτσιπάς: "Ζω ένα παραμύθι"

Βαθιά υπόκλιση: Ο Στέφανος Τσιτσιπάς νίκησε το είδωλό του, τον Ρότζερ Φέντερερ

SHARE:

24Media Network