Τζακ Νίκολσον: Πρώτη εμφάνιση στο γήπεδο μετά από σχεδόν 2 χρόνια, για να δει τους Λέικερς

Τζακ Νίκολσον: Πρώτη εμφάνιση στο γήπεδο μετά από σχεδόν 2 χρόνια, για να δει τους Λέικερς
Ο Τζάκ Νίκολσον στον αγώνα των Λέικερς - Γκρίζλις AP Photo/Jae C. Hong

Ο Τζακ Νίκολσον έδωσε το "παρών" μαζί με τον γιο του στον αγώνα των Λέικερς με τους Γκρίζλις. Συνομίλησε με τον ΛεΜπρόν Τζέιμς και χειροκροτήθηκε από όλο το γήπεδο.

Επέστρεψε στο γήπεδο, μετά από σχεδόν 2 χρόνια, προκειμένου να παρακολουθήσει τους αγαπημένους του Λέικερς, ο διάσημος ηθοποιός του Χόλιγουντ, Τζακ Νίκολσον.

Ο 86χρονος οσκαρικός ηθοποιός, ο οποίος πρόσφατα έγινε viral για την εμφάνισή του, εθεάθη στο 6ο παιχνίδι των Playoffs του πρώτου γύρου του NBA την Παρασκευή (28/04), όπου η ομάδα του έκανε μια κυρίαρχη εμφάνιση απέναντι στους Μέμφις Γκρίζλις, κερδίζοντάς τους με σκορ με 125-85.

Ο Τζάκ Νίκολσον στον αγώνα των Λέικερς - Γκρίζλις AP Photo/Jae C. Hong

Ο θρυλικός ηθοποιός χαμογελούσε καθόλη τη διάρκεια του αγώνα μπάσκετ, στον οποίο παρευρέθηκε μαζί με τον γιο του, Ρέι Νίκολσον.

Οι κάμερες απαθανάτισαν τον μακροχρόνιο οπαδό των Λέικερς να αγκαλιάζει και να συνομιλεί με τον ΛεΜπρόν Τζέιμς πριν από τον αγώνα σε μια στιγμή που κοινοποιήθηκε ευρέως στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Σύμφωνα με το ESPN, ο 86χρονος ηθοποιός δεν είχε εμφανιστεί στη συνηθισμένη του θέση στην αρένα των Λος Άντζελες Λέικερς από τον εναρκτήριο αγώνα της περασμένης σεζόν. Εθεάθη για τελευταία φορά τον Οκτώβριο του 2021.

Ο Τζακ Νίκολσον χειροκροτήθηκε από όλο το γήπεδο και αποθεώθηκε την ώρα που στις οθόνες έδειχναν σκηνές από ταινίες του, αλλά και τον ίδιο στην “διάσημη” θέση του στο γήπεδο.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα