Τζένη Θεωνά: Αποκάλυψε το όνομα που θα δώσει στο γιο της

Τζένη Θεωνά: Αποκάλυψε το όνομα που θα δώσει στο γιο της

Η Τζένη Θεωνά μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για το "ταξίδι" πίσω από το όνομα του γιου της με τον Δήμο Αναστασιάδη.

Καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου “The 2night Show” βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης η Τζένη Θεωνά, η οποία μίλησε για τη γέννηση του μωρού της.

Η ηθοποιός μίλησε για την περίοδο που κυοφορούσε το μωρό της και για την αυξομείωση στο βάρος της: «Στην εγκυμοσύνη μου έβαλα 25 κιλά. Έτρωγα ασταμάτητα. Έχασα όλα τα κιλά χωρίς καμία προσπάθεια» είπε η Τζένη Θεωνά ενώ αποκάλυψε και το όνομα που θα πάρει ο γιος που απέκτησε με τον Δήμο Αναστασιάδη: Ο μικρός θα βαφτιστεί Αρίωνας και όπως τόνισε, η επιλογή του ονόματος δεν είναι καθόλου τυχαία: «Η επιλογή αυτού του ονόματος είναι ένα πολύ ωραίο ταξίδι. Έχουμε έναν μπαμπά Άρη, τον δικό μου και ο μπαμπάς του Δήμου είναι Ιωάννης. Οπότε από το Άρης και το Ιωάννης φτιάξαμε το Αρίωνας. Είναι μουσικός, κιθαρωδός της αρχαιότητας άρα συνδέεται και με τον γεννήτορα και με τους προγόνους» σημείωσε, προσθέτοντας: «Τόπο καταγωγής έχει την Μυτιλήνη και είναι πάρα πολύ ωραίο όνομα συμβολικά». Η Τζένη Θεωνά ανέφερε επίσης ότι ο Δήμος Αναστασιάδης ήταν μέσα στο χειρουργείο την ώρα του τοκετού.

“Ήταν πολύ συνειδητή επιλογή”

«Δούλευα μέχρι 9 μηνών, ήμουν τυχερή» δήλωσε, σε άλλο σημείο της συνέντευξής της. «Είχα πάρα πολύ καλή εγκυμοσύνη και μπόρεσα αυτούς τους μήνες να κάτσω με το μωρό. Ήταν πολύ συνειδητή η επιλογή μέχρι τώρα και είμαι πολύ χαρούμενη που είχα αυτή την πολυτέλεια. Να παίρνω το μωρό, να το θηλάζω ανά πάσα στιγμή. Δεν ταλαιπωρήθηκα και του αφιερώθηκα. Τώρα είμαι σε μια πολύ καλή φάση».

«Από τη στιγμή που αποφάσισα να γίνω μαμά ήμουν διατεθειμένη να πάρω όλα τα ρίσκα» συμπλήρωσε η Τζένη Θεωνά στην ερώτηση του Γρηγόρη Αρναούτογλου εάν φοβήθηκε πως θα την “ξεχάσει” ο καλλιτεχνικός χώρος με την συγκεκριμένη τηλεοπτική αποχή.

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα