Τζένιφερ Λόπεζ: Έκλεισε τα 54 και χορεύει αισθησιακά φορώντας μόνο το μαγιό της

Τζένιφερ Λόπεζ: Έκλεισε τα 54 και χορεύει αισθησιακά φορώντας μόνο το μαγιό της
Τζένιφερ Λόπεζ jlo@Instagram

Τα 54α γενέθλια της Τζένιφερ Λόπεζ δεν είναι απλή υπόθεση και η διάσημη Λατίνα σταρ το γιόρτασε και με το παραπάνω. Μεταξύ άλλων χορεύοντας με ένα μικροσκοπικό μπικίνι και ψηλοτάκουνα.

Μπορεί να πέρασε σχεδόν μία εβδομάδα συν μερικές ημέρες από τα γενέθλια της Τζένιφερ Λόπεζ (Jennifer Lopez), η οποία έκλεισε τα 54 και είναι πιο όμορφη και σέξι από ποτέ, αλλά όπως είχε μαρτυρήσει και η ίδια σε ανάρτησή της, οι εορτασμοί θα κρατήσουν όλο το μήνα.

Μετά τα στιγμιότυπα που μοιράστηκε στον λογαριασμό της στο Instagram από το πάρτι που παρέθεσε για λίγους και εκλεκτούς φίλους, που μεταξύ άλλων φαίνεται να χορεύει και να διασκεδάζει πάνω στο τραπέζι η JLo δημοσίευσε ένα βίντεο στο οποίο φαίνεται να χορεύει αισθησιακά φορώντας τα απολύτως απαραίτητα.

Στο βίντεο που ανήρτησε η Λατίνα σταρ φαίνεται να λικνίζεται με φόντο μια πισίνα, φορώντας ένα μικροσκοπικό μαύρο μπικίνι και ψηλοτάκουνα μοιράζοντας εγκεφαλικά στους 250 εκατομμύρια ακόλουθούς της και ανεβάζοντας τη θερμοκρασία με την εντυπωσιακή της εμφάνιση.

Όπως αναφέρει η Daily Mail, το βίντεο τραβήχτηκε κατά τη διάρκεια των γενεθλίων της την περασμένη εβδομάδα στη νέα έπαυλη της ίδιας και του Μπεν Άφλεκ στο Μπέβερλι Χιλς, αξίας 60 εκατομμυρίων δολαρίων.

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα